Κόσμος

Ο Τραμπ απασφάλισε με στόχο την «αηδιαστική» πρώην μις Υφήλιος

0cc0e4ea87d2cd78542c8fb70a7fb972.jpg

Γίνεται μία πρώην μις Υφήλιος να καταλήξει Μήλον της Έριδος στη μάχη του Λευκού Οίκου; Ανόητη ερώτηση -σαφέστατα και γίνεται. 

Όπως αναφέρει το in.gr, η ιστορία ξεκίνησε από αναφορές του Τραμπ για την Αλίσια Ματσάδο, τις οποίες χρησιμοποίησε στη συνέχεια η Κλίντον για να του επιτεθεί. 

 
Τώρα, σαν να ήθελε να αποδείξει την καταλληλότητά του για το ύπατο αξίωμα, ο Τραμπ όχι μόνο υπερθεματίζει αλλά και «ρωτά» αν η Κλίντον έδωσε υπηκοότητα στη Ματσάδο ώστε να την χρησιμοποιήσει εναντίον του…

Η Ματσάδο, από τη Βενεζουέλα, είχε στεφθεί το 1996 σε καλλιστεία που διοργάνωνε ο Τραμπ. Η ίδια υποστήριξε πως στη συνέχεια, όταν πήρε κιλά, ο Τραμπ την είπε «Μις Πίγκυ» και, σε άλλη περίπτωση, «Μις Οικιακή Βοηθό» εξαιτίας της καταγωγής της.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ντιμπέιτ Χίλαρι και Τραμπ, η Κλίντον έδειξε σε αυτές του τις αναφορές ως ενδεικτικές του πώς αντιμετωπίζει και τις γυναίκες και τους μετανάστες. 

Ο Τραμπ στο ντιμπέιτ αρνήθηκε ότι τα σχόλια που του αποδόθηκαν. Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, στο Twitter παρενέβη και η ίδια η Ματσάδο, δηλώνοντας σε ανάρτησή της την υποστήριξη στην Κλίντον. 

Το θέμα θα μπορούσε να είχε λήξει εκεί, περνώνς στο ατελείωτο απόθεμα αποφθεγμάτων που θα αφήσει παρακαταθήκη αυτός ο προεκλογικός αγώνας για τους ιστορικούς του μέλλοντος. Αλλά αλίμονο αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά. 

Την Παρασκευή, έξι ημέρες μετά, ο Τραμπ βομβάρδισε το Twitter επανερχόμενος στο ζήτημα. «Ουάου, η απατεώνισσα Χίλαρι ξεγελάστηκε από τη χειρότερη Μις Υφήλιός μου, μοστράροντάς την ως “άγγελο” χωρίς να ελέγξει το παρελθόν της, το οποίο είναι φρικτό» έγραψε. 

«Το ότι χρησιμοποίησε την Αλίσια Μ στο ντιμπέιτ ως υπόδειγμα αρετής δείχνει μόνο πόσο ΚΑΚΗ ΚΡΙΣΗ έει η απατεώνισσα Χίλαρι. Η Χίλαρι την πάτησε από μία κομπιναδόρισσα» συνέχισε. 

Για να καταλήξει στο «ερώτημα» που διατύπωσε: «Βοήθησε η απατεώνισσα Χίλαρι την αηδιαστική Αλίσια Μ (δείτε το σεξ βίντεό της και το παρελθόν της) να γίνει αμερικανίδα υπήκοος ώστε να την χρησιμοποιήσει στο ντιμπέιτ;».

 

Όλη η επικαιρότητα