Κόσμος

Ο υπάλληλος που στρίβει τα… τσιγάρα του Snoop Dogg πήρε αύξηση – Πάνω από $50.000 το ετήσιο εισόδημά του

Ο πασίγνωστος ράπερ και παραγωγός έχει προσλάβει ένα άτομο αποκλειστικά για να του... γεμίζει τα τσιγάρα του και -σύμφωνα με τον ίδιο- αύξησε τον ετήσιο μισθό του πάνω από τα 50.000 δολάρια
Ακούστε το άρθρο

Για δυο πράγματα είναι ευρέως γνωστός ο Snoop Dogg, τη μουσική του και την αγάπη του για τη μαριχουάνα, όπως γράφει το πρώτο θέμα.

Με την περιουσία του να υπολογίζεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια, ο Αμερικανός καλλιτέχνης και παραγωγός πήρε την απόφαση πριν από μερικά χρόνια να προσλάβει έναν άνθρωπο για να του… λύσει τα χέρια και να φροντίζει να τον… ανεφοδιάζει όποτε αυτός το χρειάζεται, όπως φερειπείν στο πρόσφατο Super Bowl, όπου το… «έσκασε» λίγο πριν βγει στη σκηνή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές γύρω από το θέμα, το «όποτε» είναι κυριολεκτικό, με τον υπάλληλο να ακολουθεί τον Snoop Dogg στις περιοδείες και γενικότερα τα ταξίδια του, αλλά και να απολαμβάνει όλα τα προνόμια που μπορεί να απολαύσει δίπλα σε ένα τόσο μεγάλο όνομα, όπως δωρεάν ρούχα από συνεργασίες του εργοδότη του, ιδιωτικά events αλλά και… αράγματα με άλλα μεγάλα ονόματα της συγκεκριμένης βιομηχανίας και όχι μόνο. Φυσικά, τα εν λόγω ταξίδια και προνόμια δεν συμπεριλαμβάνονται στον μισθό του, αλλά αφορούν έξτρα που βγαίνουν κατευθείαν από την τσέπη του τραγουδιστή.

Την αποκάλυψη πάνω στο θέμα είχε κάνει πριν από περίπου τρία χρόνια ο ίδιος ο Snoop Dogg, όταν και ήταν καλεσμένος σε μια εκπομπή μαζί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σεθ Ρόγκεν, με τον δεύτερο να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του διπλανού του, λέγοντας πως έχει δει τον υπάλληλο με τα μάτια του να κάνει προπόνηση στο στρίψιμο των τσιγάρων μαριχουάνας μαζί με τον 50χρονο ράπερ.

Τότε είχε γίνει γνωστό πως ο μισθός του συγκεκριμένου ανθρώπου ανέρχεται στα 40.000 με 50.000 δολάρια, κάτι που σημαίνει πως μηνιαίως εισπράττει 3.400 με 4.200 δολάρια. Εκεί είχε μείνει και η «Uber Facts», μια εταιρία με λογαριασμούς στα social media από τους οποίους παρέχει τυχαίες πληροφορίες για διάφορα θέματα του πλανήτη στους ακολούθους της και καταπιάστηκε με το συγκεκριμένο.

«Ο Snoop Dogg έχει σε πλήρη απασχόληση έναν υπάλληλο που του στρίβει τσιγάρα μαριχουάνας, ο οποίος βγάζει περίπου 40.000 με 50.000 δολάρια τον χρόνο», έγραψε η «Uber Facts», κεντρίζοντας την προσοχή του Snoop Dogg, ο οποίος βρήκε τον χρόνο να απαντήσει και να… προκαλέσει νέο κύμα ζήλιας σε όσους δεν έχουν ανάλογη τύχη ή πασχίζουν για τα προς το ζειν, γράφοντας πως πλέον ο υπάλληλος αμείβεται ακόμη καλύτερα!

«Έχουμε πληθωρισμό. Ο μισθός έχει αυξηθεί», έγραψε ο Αμερικανός ράπερ και τα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πήραν φωτιά, με τους χρήστες της ιστοσελίδας είτε να κάνουν πλάκα με το γεγονός είτε να ποστάρουν τα… δημιουργήματά τους για να πείσουν τον πρώτο πως αξίζουν κι αυτοί μια θέση στο σαλόνι του.

 «Μήπως θες κι έναν δεύτερο για εφεδρικό;», αναρωτιέται ο RicoMendez13, «Θα έλεγα ψέματα εάν έλεγα ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτή τη δουλειά, τα χέρια μου είναι ευλογημένα από τον ίδιο», λέει ο CarlosG52010884.

Η ταυτότητα του υπαλλήλου παραμένει άγνωστη μέχρι και σήμερα, με τον Dogg να θέλει με αυτόν τον τρόπο να τον προφυλάξει από τους… καλοπροαίρετους.

Όλη η επικαιρότητα