Ελλάδα Οικονομία

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι επιτυχόντες για το «πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών»

Ακούστε το άρθρο

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων για το «πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών», με έμφαση στις γυναίκες, σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση Νο 01/2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν στη φάση αυτή του προγράμματος να συμμετάσχουν σε δράσεις συμβουλευτικής, με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα «Νέα & Ανακοινώσεις», με τίτλο «Ανάρτηση οριστικών πινάκων επιτυχόντων και απορριφθέντων ανέργων» του «πιλοτικού προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων 18-29 ετών», με έμφαση στις γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι επιτυχόντες άνεργοι θα ενημερωθούν από τους αρμόδιους συμβούλους των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ για την ένταξή τους σε ομάδα Συμβουλευτικής Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών (Σ.Α.Ε.Π.) με

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα