Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων καθηγητών

Ακούστε το άρθρο

Σε προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων καθηγητών για τις επαγγελματικές σχολές μαθητείας του θα προβεί ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2017-18.

Οι ενδιαφερόμενοι, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, θα πρέπει από την ερχόμενη Δευτέρα 12 μέχρι και την Παρασκευή 16 Ιουνίου, μεταξύ 8 το πρωί και 2 το μεσημέρι, να υποβάλουν ή να αποστείλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «η προκήρυξη αφορά στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του Οργανισμού και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο τις ΕΠΑΣ της Περιφέρειας Αττικής ή μίας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνονται στους ενδιαφερόμενους, αφ’ ενός από τις ΕΠΑΣ και αφ’ ετέρου από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα