Αγροτικά Ηλεία

ΟΑΣΗ: Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην επιτρέψουν να περάσει η ιδιωτική ασφάλιση

Ακούστε το άρθρο

Και στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας η κυβέρνηση δίνει το στίγμα της συνεχίζοντας την αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε. και της προηγούμενης κυβέρνησης τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣΗ.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Βορίδης στην προωθούμενη ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης της παραγωγής μας. Θα πρέπει να ξέρει ο εν λόγω υπουργός και η κυβέρνηση του οτι οι αγροτοκτηνοτρόφοι πληρώνουμε τις εισφορές μας αλλά το κράτος είναι που δεν βάζει το δικό του μερίδιο που του αντιστοιχεί στον ΕΛΓΑ κάτι που δεν το πράττει διαχρονικά.

Καλούμε τους αγροτοκτηνοτρόφους να μην επιτρέψουν να περάσει η ιδιωτική ασφάλιση, να γυρίσουν την πλάτη στους υποταγμένους στο σύστημα συνδικαλιστές που καλούσαν και καλούν τους αγρότες σε στημένους διαλόγους απο την πρώτη μέρα εκλογής των κυβερνήσεων για να σπάσουν την αγωνιστικότητα μας.

Αυτοί που στην περίοδο των κινητοποιήσεών μας στους δρόμους είτε απουσιάζουν καταγγέλλοντας μας ή συμμετέχουν σαν τα ζαγάρια σε ψευτοδιαλόγους και φωτογραφίζονται με υπουργούς για να αποκομίζουν δικά τους οφέλη. Στο χέρι των συναδέλφων μας είναι να έχουμε θερμό αγωνιστικό χειμώνα μιας και το πετρέλαιο είναι φτηνό για τους εφοπλιστές και για εμάς δεν υπάρχει.

Για την ΟΑΣΗ
ο πρόεδρος
Γιαννόπουλος Χρήστος

Όλη η επικαιρότητα