Γεύσεις

Όχι άλλο brunch: Η νέα μόδα είναι το linner, σύμφωνα με τη Μαράια Κάρεϊ

Ακούστε το άρθρο

Καλέ τα έμαθες τα νέα; Το brunch, η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, ακυρώθηκε! Γιατί; Μα γιατί το είπε, η αυτού μεγαλειότης (συγγνώμη Ελισάβετ), Μαράια Κάρεϊ.

mariah

Αν με το που ακούς το όνομά της το μυαλό σου πηγαίνει στο «Αll I want for christimas is you», λογικά δεν καταλαβαίνεις τον παραπάνω χαρακτηρισμό. Αν όμως έχεις εντρυφήσει έστω και λίγο στο «φαινόμενο» Μαράια ξέρεις πολύ καλά ότι είναι η απόλυτη diva του Χόλιγουντ. Ως κατώτεροί της λοιπόν, έτσι όπως τουλάχιστον αντιμετωπίζει όλον τον κόσμο, οφείλουμε να υπακούμε σε κάθε διαταγή της. Όταν λοιπόν λέει ότι το brunch πέθανε, πέθανε. «Ένας φίλος με πήρε τηλέφωνο και μού ζήτησε να πάμε για brunch. Έλα τώρα… Δεν πάω για brunch, είναι μέρα! Αντίθετα, πρότεινα linner (ερμηνεία: ένα αργό δείπνο -late+dinner-) #linneristhenewbrunch», έγραψε στο twitter.

DScG3SIW4AAyj71

Το εν λόγω tweet έχει συγκεντρώσει πάνω από 31.000 likes, 7.700 retweets και 1.400 σχόλια, άλλα αρνητικά και άλλα θετικά. Ένας εντυπωσιακός αριθμός βέβαια των χρηστών συμφωνούν ότι το liner είναι το νέο brunch. Μερικά από τα βασικά επιχειρήματα είναι ότι κανείς δεν έχει όρεξη να ξυπνήσει και να στριμωχτεί σε ουρές για να φάει αβγά, αλλά και ότι το brunch κόβει την όρεξη για το μεσημεριανό. Αντίθετα, οι λάτρεις του liner υποστηρίζουν ότι η τάση αυτή είναι πολύ καλύτερη, καθώς μπορείς να πιεις mimosas και να πας μετά κατευθείαν για ύπνο, σε αντίθεση με το brunch, που έχεις hangover από το ποτό ή φούσκωμα από τα πολλά pancakes για το υπόλοιπο της ημέρας.

Πηγή: olivemagazine 

Όλη η επικαιρότητα