Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

«Όχι» από Καραγκούνη και Σαραβάκο, αδειάζει η «κλεψύδρα» για Ουζουνίδη

Ακούστε το άρθρο

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, ψάχνει διακαώς τον τρόπο για να κρατήσει το «τριφύλλι» ζωντανό. Οι οικονομικές ανάγκες του συλλόγου είναι μεγάλες και η επιτροπή σωτηρίας αναζητά την κατάλληλη λύση.

Ωστόσο, φως στο τούνελ δεν αναμένεται να φανεί σύντομα, καθώς οι δύο «εκλεκτοί» των «πράσινων» για να τρέξουν το εγχείρημα της επιτροπής σωτηρίας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Δημήτρης Σαραβάκος, δεν φαίνεται να είναι θετικοί. Είναι γνωστό ότι οι δυο παλαίμαχοι άσοι έχουν μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πιστεύουν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά τον σύλλογο τη στιγμή που «καίγεται».

Παρότι ασκείται τις τελευταίες ώρες και στους δύο τεράστια πίεση προκειμένου να ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό, μέσω της επιτροπής σωτηρίας, δε δείχνουν πρόθυμοι να εμπλακούν σε αυτή την ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση.

Μάλιστα, δείχνουν βέβαιοι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό το κομμάτι, κάτι που τονίζουν στον κύκλο τους επανειλημμένως και με όλους τους τρόπους. Έτσι οι «πράσινοι» θα πρέπει να στραφούν γρήγορα σε άλλες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Δημήτρης Σαραβάκος έχει ήδη σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα (συντονιστής ποδοσφαιρικών τμημάτων) και θεωρεί πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσφέρει κάτι άλλο μέσα στο σύλλογο.

Η «κλεψύδρα» αδειάζει για Ουζουνίδη

Όπως προαναφέραμε, η κατάσταση στην ομάδα χειροτερεύει ακόμη περισσότερο, καθώς προσεχώς αναμένεται να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα και στα αγωνιστικά του Παναθηναϊκού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραμένει απλήρωτος (μία δόση πίσω μέχρι στιγμής) και παρότι δείχνει ανοχή και κατανόησηστα μέχρι τώρα γεγονότα, η κλεψύδρα της υπομονής του φαίνεται ότι αδειάζει. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ότι και όλο το τεχνικό τιμ δεν έχει πληρωθεί μέχρι τώρα και τα περιθώρια φαίνεται ότι στενεύουν επικίνδυνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κοιτάζει μόνο τη δουλειά του και φροντίζει να έχει την ομάδα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση παρά τις τραγικές εξελίξεις για το σύλλογο.

Όμως, ο χρόνος φαίνεται ότι τελειώνει και τα σοβαρά προβλήματα είναι προ των πυλών, καθώς μοιάζει θέμα χρόνου οι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν καταθέτουν προσφυγές. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να παραμείνει και να δει την ομάδα να καταστρέφεται ολοσχερώς όσο αυτός βρίσκεται στο τιμόνι.

Ο ίδιος περίμενε και ευελπιστούσε να αλλάξει κάτι στο διοικητικό κομμάτι ώστε να προκύψουν θετικές εξελίξεις. Κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί με τα υπάρχοντα δεδομένα και έτσι η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό θεωρείται απλά θέμα χρόνου.

Πηγή: sportdog.gr

Όλη η επικαιρότητα