Ηλεία

Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας – Ήλιδας 2018: Η ‘απάντηση’ στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής

Ακούστε το άρθρο

Πιστή στο ‘ραντεβού’ της με τους επαγγελματίες και τους πολίτες η ‘Multi Productions’ ετοιμάζει την νέα έκδοση «Οδηγός Επαγγελματιών Αμαλιάδας- Ήλιδας 2018», η οποία θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα.

Ο Οδηγός θα κυκλοφορήσει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και πρόκειται για μία άρτια έκδοση, επικαιροποιημένη, η οποία θα αποτελέσει το πιο χρήσιμο ‘εργαλείο’ για τους επαγγελματίες και τους πολίτες του νομού, καθώς είναι η ‘απάντηση’ στις προκλήσεις και τις ανάγκες της εποχής, για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος (Δήμαρχος Ήλιδας)
«Στην σύγχρονη εποχή η πληροφορία αποτελεί ένα από τα βασικά «αγαθά» για να μπορεί να πορευτεί ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Έτσι, μέσα από προσπάθειες όπως αυτή του επαγγελματικού οδηγού πόλης, υποβοηθούνται οι κάτοικοι της περιοχής –ακόμα και αν γνωρίζουν καλά την πόλη μας και τις επιχειρήσεις της– προκειμένου να μην βρεθούν σε αδιέξοδο. Ο οδηγός της Αμαλιάδας αποτελεί ένα Επαγγελματικό και Τουριστικό εγχειρίδιο χρήσιμο για όλους, στο οποίο εκτός από τις κλασικές πληροφορίες ενός οδηγού μπορείτε να ανακαλύψετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή μας και τις νέες επιχειρήσεις της Αμαλιάδας. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και ο νέος επαγγελματικός οδηγός είμαι βέβαιος ότι έγινε με μεράκι και θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για όλους μα, αφού καλός και χρήσιμος δημότης είναι ο καλά ενημερωμένος δημότης».

Ο νέος Οδηγός θα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, κατά όνομα και επάγγελμα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, χρήσιμα τηλέφωνα όλων των υπηρεσιών του δήμου, συλλόγων και φορέων, δημόσιες επιχειρήσεις, και εκπαιδευτήρια.

Χρήστος Μπεβούδας (Ιδιοκτήτης ΑΒ Food Market)
«Είναι αυτονόητο ότι εμείς οι επαγγελματίες οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, που στόχο έχουν την ενημέρωση και την στήριξη του επαγγελματικού κόσμου και των πολιτών. Έχει αποδειχθεί ότι η ‘Multi Produactions’ κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα άρτιο αποτέλεσμα και ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει στα χέρια του ένα χρήσιμο εργαλείο που του δίνει την δυνατότητα να αντλήσει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για οτιδήποτε αφορά τον δήμο Ήλιδας».

Πάνω από 1300 καταχωρήσεις!

Ο κάθε ενδιαφερόμενος ανατρέχοντας στις σελίδες του Επαγγελματικού Οδηγού μπορεί άμεσα, χωρίς κόπο και χωρίς να χάσει χρόνου, να βρει όποια πληροφορία χρειάζεται σε οποιοδήποτε επαγγελματικό τομέα, καθώς οι καταχωρήσεις ξεπερνούν σε αριθμό τις 1300!

Μέσα στις σελίδες του Επαγγελματικού Οδηγού ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν τον δήμο Ήλιδας, τις εκδηλώσεις, τα αξιοθέατα, οτιδήποτε αφορά τον δήμο. Ένα χρήσιμο εργαλείο για τους κατοίκους της Ηλείας αλλά και τους επισκέπτες.

Ο διευθυντής της Multi Productions κ. Λευτέρης Βαρουξής, επισημαίνει ότι πρόκειται για μία πλούσια έκδοση, η οποία κάθε χρόνο είναι βελτιωμένη και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των επαγγελματιών και των πολιτών, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους τους διαφημιζόμενους για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους.

Νίκος Σιαψάλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας)
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά τη διαφήμιση των μελών του. Συμμετέχουμε και βοηθάμε στην προσπάθεια, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση επαγγελματιών και πολιτών για να υπάρχει σωστή ενημέρωση. Είμαστε εδώ για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σαν Σύλλογος και ο συγκεκριμένος Οδηγός που θα εκδοθεί θα περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο, έτσι ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία».

Η φετινή έκδοση γίνεται με την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η διανομή του Οδηγού, που θα είναι δωρεάν και θα φτάσει στα χέρια όλων των πολιτών.

Όλη η επικαιρότητα