Life

Οδηγός για να προσλάβετε την σωστή μεταφορική εταιρεία

Με λίγη προσπάθεια και προσεκτικό προγραμματισμό, μπορείτε να βρείτε εταιρεία μετακομίσεων με την οποία θα αισθάνεστε άνετα χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη.
Ακούστε το άρθρο

Ξέρετε ότι πρέπει να προσλάβετε μεταφορική εταιρεία, αλλά πιθανώς εξετάζετε όλες τις επιλογές σας και νιώθετε λίγο αναστατωμένοι. Γνωρίζετε ήδη ότι η επιλογή φθηνών υπηρεσιών, επειδή έχουν τη χαμηλότερη τιμή δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή μπορεί να υπάρχει κακή ποιότητα διαχείρισης. Θέλετε την καλύτερη εταιρεία για μετακόμισεις στην οποία μπορείτε να βασιστείτε και να αισθάνεστε καλά.

Ωστόσο, θέλετε επίσης μια καλή συμφωνία. Πιθανότατα υποθέτετε ότι δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο, σωστά; Λάθος! Με λίγη προσπάθεια και προσεκτικό προγραμματισμό, μπορείτε να βρείτε εταιρεία μετακομίσεων με την οποία θα αισθάνεστε άνετα χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Να είστε ευέλικτοι με την προθεσμία σας

Πρέπει οπωσδήποτε να μετακομίσετε τον Ιούνιο ή μπορεί να περιμένετε μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου; Οι καλοί επαγγελματίες είναι υπερφορτωμένοι το καλοκαίρι γιατί είναι η πιο δημοφιλής εποχή για μετακόμιση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορούν να ξεφύγουν με τη χρέωση, επειδή γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι θα πληρώσουν. Δεν το κάνουν όλοι βέβαια. Όσο πιο μακριά είναι η ημερομηνία μετακόμισής σας από την πρώτη σεζόν, τόσο καλύτερο ποσοστό θα έχετε.

 Συγκρίνετε Τιμές ανά ημέρα

Εάν τηλεφωνήσετε σε μερικές εταιρείες μετακόμισης, θα ακούσετε πολλές και διαφορετικές προσφορές. Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιό μας, για να λαμβάνετε ακριβείς τιμές, μέρα με τη μέρα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι συγκρίνετε σωστά.

Αποφύγετε τις δημοφιλείς ημέρες μετακόμισης

Ακόμα κι αν αποφύγετε τη δημοφιλή σεζόν μετακόμισης, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα και να βρείτε την καλύτερη μεταφορική στην Αθήνα, αποφεύγοντας τις ζεστές μέρες μετακόμισης. Ανεξάρτητα από τον μήνα, η 1η, η 15η, η 30η και η 31η μέρα είναι η πιο πολυσύχναστη και επομένως η πιο ακριβή. Δεν είναι μόνο ημέρες πληρωμής για πολλούς ανθρώπους, είναι επίσης κοινές ημερομηνίες λήξης μίσθωσης και έναρξης.

Επιλέξτε μια λιγότερο δημοφιλή ημέρα για να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι επαγγελματίες να έχουν ανοιχτό πρόγραμμα και να είναι πιο πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας για μια καλύτερη τιμή. Το να απαλλαγείτε από αυτό που δεν χρειάζεστε είναι μια καλή ιδέα για μερικούς διαφορετικούς λόγους. Πρώτον, εάν αφιερώσετε χρόνο για να χαρίσετε, να πουλήσετε ή να πετάξετε σκουπίδια, τότε μπορεί να λάβετε χαμηλότερη προσφορά από την αρχή.

Εάν αποφασίσετε να απαλλαγείτε από παλιά έπιπλα ή να χαρίσετε αυτά τα 10 κουτιά με βιβλία στο πατάρι, θα έχετε λιγότερα να συμπεριλάβετε στην προσφορά σας. Εάν πληρώνετε τους μεταφορείς σας με την ώρα, θα πρέπει να συνεχίσετε να αποφορτώνεστε, γιατί λιγότερα κουτιά ισοδυναμούν με λιγότερες διαδρομές από και προς το φορτηγό.

Προφανώς, αυτό σημαίνει λιγότερος χρόνος.

Μετρήστε δύο φορές, κάντε την μετακόμιση μια φορά

Προτού βασίσετε την απόφασή σας στην προσφορά που σας ζητούν για την μετακόμιση σας, θα πρέπει να ελέγξετε ξανά όλα τα δεδομένα, για να βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάζει πρώτα στο νέο χώρο. Πόσο εκνευρισμένοι θα είστε, αν το αντικείμενο δεν χωράει; Αυτό συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε. Αυτό ισχύει για τις απλές μικρομεταφορές.

Κάποιοι προσπαθούν να το βάλουν στο μάτι, κάτι που σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα. Στη συνέχεια, υπάρχουν άνθρωποι που μετρούν το δωμάτιο, αλλά ξεχνούν να μετρήσουν την πόρτα, το διάδρομο, τον ανελκυστήρα, τη σκάλα κ.λπ.

Βεβαιωθείτε ότι μεγάλα αντικείμενα θα μπορούν να μπουν στο νέο σας χώρο ή θα πληρώσετε τους επαγγελματίες για να πάρουν αυτά τα αντικείμενα πίσω μέχρι να καταλάβετε τι να κάνετε μαζί τους.

 Μεταχειρισμένα κουτιά έναντι καινούριων

Χρειάζεται να αγοράσετε νέα κουτιά; Πολλοί άνθρωποι απλώς υποθέτουν ότι το κάνουν. Εάν είστε όπως οι περισσότεροι άλλοι, υπολογίζετε να μεταφέρετε προμήθειες στον προϋπολογισμό σας. Έτσι, αν δεν χρειαζόταν να πληρώσετε για κουτιά, τότε ίσως θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά την μετακόμιση που πραγματικά θέλετε ή να προγραμματίσετε μια δημοφιλή μέρα επειδή λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Φυσικά, θα μπορούσατε απλώς να εξοικονομήσετε αυτά τα επιπλέον χρήματα και να αγοράσετε κάτι νέο, σωστά; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κουτιά. Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να παραλάβετε κουτιά βαρέως τύπου, ελάχιστα χρησιμοποιημένα, εντελώς δωρεάν.

Τα καταστήματα ειδών γραφείου, βιβλίων, παντοπωλείων και ειδών οικιακής χρήσης είναι εξαιρετικά μέρη για να ξεκινήσετε. Σε κάθε περίπτωση οι καλές μεταφορικές εταιρείες στην Αθήνα θα φέρουν κουτιά για εσάς.

Όλη η επικαιρότητα