Ελλάδα

Οδηγός ταξί αυνανιζόταν μπροστά σε φοιτήτρια

Ακούστε το άρθρο

 Πήρε κούρσα φοιτήτρια στη Μυτιλήνη και αυνανίστηκε μπροστά της… μέχρις εσχάτων

Αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της ήρθε μια φοιτήτρια στη Μυτιλήνη, η οποία είδε ξαφνικά τον οδηγό ταξί που τη μετέφερε προς το κέντρο της πόλης να κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του και να… αυνανίζεται επιδεικτικά μπροστά της!

Το απίστευτο περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επαγγελματίες οδηγούς του νησιού, κατήγγειλε στην Εισαγγελία και την Ασφάλεια Μυτιλήνης ο δικηγόρος της φοιτήτριας, ο οποίος μάλιστα έχει καταθέσει τον αριθμό κυκλοφορίας και τη μάρκα του ταξί.

Σύμφωνα με τα «Νέα της Λέσβου», ο δικηγόρος υποστήριξε πως, όταν ο αυτοκινητιστής παρέλαβε την εντολέα του, δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή, αλλά μπήκε σε στενά σοκάκια, όπου έβγαλε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η φοιτήτρια τρομοκρατήθηκε και δεν αντέδρασε ώσπου να φτάσει στον προορισμό της. Στο μεταξύ, ο ταξιτζής, αδιαφορώντας για τη νεαρή κοπέλα, συνέχισε απτόητος να αυνανίζεται ώσπου να «τελειώσει»!

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, η φοιτήτρια εξουσιοδότησε τον δικηγόρο της να καταγγείλει το συμβάν στην Εισαγγελία και στις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες έβαλαν λυτούς και δεμένους για να εντοπίσουν τον ανώμαλο ταξιτζή, ώστε να πληρώσει για τα… αίσχη του

Δεδομένου ότι η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τόσο τον αριθμό όσο και τη μάρκα του οχήματος του επιδειξία ταξιτζή, θεωρείται θέμα χρόνου η σύλληψή του. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να εξετάσουν με προσοχή οι Αρχές είναι αν ο συγκεκριμένος είχε προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις με θύματα κοπέλες, οι οποίες δεν βρήκαν το θάρρος να τον καταγγείλουν.

Όλη η επικαιρότητα