Στοιχεία Εταιρείας

ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ: Ηλειακή Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής


Πάροδος οδού Λαμπετίου , Πύργος


Επικοινωνία

  • 26210 33068
  • 26210 27026

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα -
Τρίτη -
Τετάρτη -
Πέμπτη -
Παρασκευή -
Σάββατο -
Κυριακή -

Λοιπά Στοιχεία

ilvizah@yahoo.com

Ιστοσελίδα

Χάρτης

Σχετικά

Χρόνια τώρα η Ηλειακή Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ βρίσκεται στο πλευρό μας, αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μέχρι σήμερα η Βιοτεχνία με τα πιο αγνά υλικά και τις δικές της παραδοσιακές συνταγές προσφέρει στους πελάτες της γεύσεις που ξεχωρίζουν.

Τα παραγόμενα προϊόντα διατίθενται με δίκτυο διανομών γενικά στη δυτική Πελοπόννησο. Τροφοδοτεί ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, αρτοποιεία και ξενοδοχεία. Παράλληλα λειτουργεί και πρατήριο λιανικής, όπου οι πελάτες της ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ μπορούν να παραγγείλουν τούρτες και γλυκίσματα για αρραβώνες, γάμους, γενέθλια, γιορτές, εγκαίνια και όλες γενικά τις εκδηλώσεις.

Οι γεύσεις είναι μοναδικές και ο σωστός συνδυασμός μπορεί να επιφέρει το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε για τις εκδηλώσεις σας. Μπορούν να σας ετοιμάσουν τη τούρτα που θέλετε ζωγραφίζοντας στο επάνω μέρος ότι σχέδιο επιθυμείτε από τον όμορφο κόσμο του παραμυθιού(εάν πρόκειται για βάπτιση ή γενέθλια των μικρών μας φίλων). Είτε να τοποθετήσετε κάποια φωτογραφία ή όμορφες ευχές για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Εάν εμπιστευθείτε τις δημιουργίες της Βιοτεχνίας τότε σίγουρα οι προτάσεις της θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η πολύχρονη πείρα, η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές έχουν καθιερώσει την ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ στο χώρο του γλυκού. Επί σειρά ετών επιβραβεύεται καθημερινά από το υψηλό ποσοστό προτίμησης των πελατών.