SOLUTIONS

Στοιχεία Εταιρείας

Θεμιστοκλέους 17, Πύργος 271 00


Επικοινωνία

  • 2621 030087

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα -
Τρίτη -
Τετάρτη -
Πέμπτη -
Παρασκευή -
Σάββατο -
Κυριακή -

Λοιπά Στοιχεία

Χάρτης

Σχετικά

Στην Solutions  μας ενδιαφέρει να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ολοκληρωμένα. Προσφέρουμε λοιπόν υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ψηφιακής επικοινωνίας της επιχείρησης σας.

Η  Solutions ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα που θα εξασφαλίζουν σε κάθε επαγγελματία μια επιτυχημένη εξέλιξη στις επαγγελματικές του ανάγκες. Η εξέλιξη του internet & της τεχνολογίας δημιουργεί συνεχώς προκλήσεις στις οποίες η Solutions  θέλει να απαντήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποντάροντας στην δυνατή είσοδο της ψηφιακής εποχής, η εταιρεία μας βρίσκει λύσεις στον απαραίτητο εκσυγχρονισμό της εταιρείας σας. Με σπουδές στα οικονομικά, στο μάρκετινγκ, στη στρατηγική, των επιχειρήσεων, την πληροφορική, το σχεδιασμό και γραφικά, η ομάδα μας θεωρούμε πως καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που χρειάζονται.

Η δημιουργία ισχυρής εταιρικής ταυτότητας είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση διότι θα τη χαρακτηρίζει σε όλες τις πτυχές της μελλοντικής της πορείας και θα απαντάει σε ερωτήματα : ποιος είμαι, τι παρέχω στην αγορά, ποιά είναι η φιλοσοφία μου, ποιοι είναι οι στόχοι μου και ποιο είναι το όραμά μου.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας περιλαμβάνει:

  • Σχεδιασμό λογότυπου.
  • Δημιουργία εταιρικής κάρτας.
  • Σχεδιασμό επιστολόχαρτου.
  • Σχεδιασμό εταιρικών φακέλων.
  • Σχεδιασμός διαφημιστικών banners.
  • Γενικότερα οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό, έντυπο ή ψηφιακό αφορά την επιχείρηση σας.


Δημιουργούμε διαφημίσεις για τους πελάτες μας ( εικόνας, ήχου, video) Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ραδιοφωνικών σποτ ενώ σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες μας φροντίζουμε για την παραγωγή ποιοτικών τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδων. Στην Solutions κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες που μπορείτε να διαχειριστείτε οι ίδιοι άμεσα 24 ώρες το 24ωρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάθε φορά ευέλικτο και με δυνατότητες επέκτασης, φιλικές στις μηχανές αναζήτησης (SEOfriendly) και πλήρως διασυνδεδεμένες με τις μηχανές αναζήτησης και τα social media.

Η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει:

  • Κατασκευή e-shop
  • Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας
  • Κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών – applications
  • Κατοχύρωση domain
  • Σχεδιασμό εταιρικών φακέλων.

Αναλαμβάνουμε  τέλος και όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες με τη διαχείριση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας (hosting), ώστε να μπορείτε απρόσκοπτα να αφοσιωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι υπηρεσίες hosting που χρησιμοποιούμε βρίσκονται σε ευρωπαϊκούς server οι οποίοι μας εξασφαλίζουν 99,99% σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο χωρίς προβλήματα.

Search Engine Optimization. Λαμβάνουμε κάθε πρόβλεψη ώστε η ιστοσελίδα σας να προηγείται του ανταγωνισμού στις σχετικές αναζητήσεις. Το SEO αφορά προσαρμογές της ιστοσελίδας αυτής καθεαυτής (on-page SEO) ώστε να έιναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και βελτιστοποίηση των αναφορές της ιστοσελίδας στα social media σε σε ιστοσελίδες τρίτων.

Δείτε σχετικό video

Social Media Marketing. H διάδοση των κοινωνικών δικτύων είναι πλέον δεδομένη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας δραστηριοποιούνται και συμμετέχουν στα social media, ενώ αυξανόμενη είναι και η χρήση τους για καταναλωτικούς σκοπούς.

Παρέχουμε στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες με

  • διαρκή διαχείριση λογαριασμών και σελίδων
  • εκπαίδευση στην χρήση των social media
  • δημιουργία και δημοσίευση διαφημίσεων
  • θεματικές καμπάνια με την δημιουργία όλου του απαραίτητου υλικού
  • παρακολούθηση στατιστικών και αποτελεσμάτων

Δείτε Portfolio

Διαφημιστική προβολή . Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις σας και το αγοραστικό σας κοινό, σας προτείνουμε την ιδανική διαφημιστική καμπάνια σε εφημερίδα+τηλεόραση+ραδιόφωνο+διαδίκτυο παρέχοντας 360* Διαφημιστική Υποστήριξη.

Διαδικτυακή Διαφημιστική προβολή .  Το 89% των διαδικτυακών καταναλωτών χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να εντοπίσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και το 70% των επιχειρηματικών αγορών ξεκινάνε με τη χρήση των μηχανών αναζήτησης

Η Διαδικτυακή Διαφημιστική προβολή περιλαμβάνει:

  • Διαφημιστικό banner στο patrisnews.com, το μεγαλύτερο ενημερωτικό site της ελληνικής περιφέρειας
  • Διαφημιστικό banner στο patris-sport.gr, το νέο αθλητικό site της Πελοποννήσου
  • Διαφημιστικό banner στα (εώς) 21 περιφερειακά ενημερωτικά sites με τα οποία συνεργαζόμαστε.
  • Διαφημιστικό banner μέσω της google ή του facebook σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμούμε.
  • Δημιουργία editorial (άρθρου) για την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών
  • Προώθηση  editorial (άρθρου) μέσα από το patrisnews.com, το μεγαλύτερο ενημερωτικό site της ελληνικής περιφέρειας
  • Προώθηση  editorial (άρθρου) μέσα από τα (εώς) 21 περιφερειακά ενημερωτικά sites με τα οποία συνεργαζόμαστε.
  • Προώθηση  editorial (άρθρου) μέσω του facebook.
  • Προώθηση google adwords στοχεύοντας στις πιθανές λέξεις κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες μέσω google.
  • Καταχώρηση στον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com

ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOLUTIONS

Διαφημιστική προβολή στο patrisnews.com , το μεγαλύτερο ενημερωτικό site της ελληνικής περιφέρειας.

– Ερ: Για πιο λόγω να επιλέξετε συνεργασία για προβολή στο patrisnews;

– Απ: Το patrisnews.com έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών του έχει δημιουργήσει συνθήκες για την καλύτερη απόδοση ανά κόστος στην εκμετάλλευση του διαδικτύου.

Διαφημιστικό banner (Ενισχύει το brand name της εταιρείας σας, προωθεί το e-shop σε περίπτωση που διαθέτετε και ενισχύει τη βαθμολογία από τη goggle στις μηχανές αναζήτησης)

Εγγραφή στον επαγγελματικό οδηγό  (παρέχετε δωρεάν σε πακέτα συνεργασίας ετήσια. Σε άλλες περιπτώσεις το κόστος ανέρχεται στα 200€ το χρόνο). Τα στοιχεία που θα ενταχθούν στην εγγραφή καθώς και δυναμική του patrisnews.com , ενισχύουν τη βαθμολογία από τη goggle στις μηχανές αναζήτησης)

Δημιουργία άρθρου editorial (παρέχετε δωρεάν σε πακέτα συνεργασίας ετήσια καθώς και σε συνεργασία εγγραφής στον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews. Σε άλλες περιπτώσεις το κόστος ανέρχεται στα 60€ το άρθρο editorial). Τα στοιχεία που θα ενταχθούν στο άρθρο editorial καθώς και δυναμική του patrisnews.com , ενισχύουν τη βαθμολογία από τη goggle στις μηχανές αναζήτησης)

Εμφάνιση άρθρου με τυχαία σειρά στην αρχική σελίδα του patrisnews για διάστημα ενός έτους. (παρέχετε δωρεάν σε πακέτα συνεργασίας ετήσια καθώς και σε συνεργασία εγγραφής στον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.)

Ανάρτηση του άρθρου editorial και της εγγραφής στα social media του patrisnews με πάνω από 30.000 fans. (Ενισχύει το brand name της εταιρείας σας, προωθεί το e-shop σε περίπτωση που διαθέτετε και ενισχύει τη βαθμολογία από τη goggle στις μηχανές αναζήτησης)

Δείτε τις Παρουσιάσεις Επιχειρήσεων

Δείτε τις Παρουσίασεις Προϊόντων/Υπηρεσιών

Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 

Θέλετε να κάνετε καταχώρηση της επιχείρησής σας; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο patrisnews@gmail.com ή στο info@digital-solutions.gr

To  βρίσκεται στην κορυφή των περιφερειακών ενημερωτικών ιστοσελίδων και αποτελεί πύλη ενημέρωσης της Πελοποννήσου. Χιλιάδες επισκέπτες επιλέγουν σωστά για την καλύτερη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση

*Πανελλαδικό Βραβείο για το patrisnews.com στην κατηγορία Best Local Sites

Εταιρική ταυτότητα, Κατασκευή ιστοσελίδας, Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , Διαφημιστική προβολή

Όλη η επικαιρότητα