Αρθρογραφία

Οδικός Άξονας Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Να ξεπεραστεί λένε το πρόβλημα στον Καϊάφα και να ξεκινήσει η επικαιροποίηση των μελετών …
Ακούστε το άρθρο

*Γράφει η Νίκη Κοκκαλιάρη

Αντιλαμβανόμενος ο κ. Πρωθυπουργός και η παρέα του την πολιτική υστέρηση, την πολιτική ταπείνωση και την μέγιστη πολιτική αδικία που διαπράχθηκε από την Κυβέρνησή του στην πολύπαθη Ηλεία , προσπαθεί με μία εκ νέου επικοινωνιακή τακτική να μπορέσει να διασώσει ότι έχει απομείνει – αν έχει απομείνει κάτι – στην εκλογική του βάση στον Νομό μας.

Ο οδικός άξονας  Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα θα έπρεπε να ήταν σε πρώτη προτεραιότητα από την αρχή της θητείας του, δείχνοντας και τις προθέσεις του προς τον ταλαιπωρημένο Νομό μας και όχι να παρουσιάζεται ως ΄΄ προεκλογικό σωσίβιο ΄΄ για να δημιουργηθεί ένα ακόμη αφήγημα από πλευράς του για εμάς. 

Και ο πιο αδαής πολίτης καταλαβαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώνονται και να συγκλίνουν όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα και να μην απομονώνονται περιοχές που μάλιστα έχουν και πολύ ιδιαίτερα και σπουδαία χαρακτηριστικά για τους ξένους επισκέπτες μας (πολιτισμός, ιστορία, τουρισμός), αλλά και για την τραυματισμένη οικονομία των ντόπιων συμπολιτών μας (γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο).

Το σημαντικό δε της όλης υπόθεσης είναι, ότι  τόσο η επίσημη Κυβέρνηση όσο και οι Βουλευτές που την εκπροσωπούν στο Νομό μας ζουν μέσα σε ένα ΄΄ροζ συννεφάκι ΄΄ και αντιμετωπίζουν  όλους εμάς τους συμπολίτες τους  ως τριτοκοσμικούς ιθαγενείς που την κατάλληλη στιγμή θα μας πετάξουν χάντρες και καθρεφτάκια για να μας ΄΄ ικανοποιήσουν ΄΄ και να καλύψουν αυτοί τις ΄΄ αρρωστημένες πολιτικές – εκλογικές ορέξεις τους ΄΄.

Να ξεπεραστεί λένε το πρόβλημα στον Καϊάφα και να ξεκινήσει η επικαιροποίηση των μελετών …

Σημειώστε λοιπόν πως και στις δύο τουλάχιστον επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ( ζωή να έχουμε ) , θα συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο ( υποσχέσεις και ατελείωτα θα …)   και το μόνο που θα καταφέρνει το μυθιστόρημά τους θα είναι η πλήρης στασιμότητα και  υποβάθμιση της περιοχής μας.

Το έργο αυτό θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει χθες …

Όσο για τα ΄΄ υπόλοιπα ΄΄ σας καλώ να τους τα δείξετε στην κάλπη …

*Πολιτικός Μηχανικός M.Sc

Όλη η επικαιρότητα