Τεχνολογία

Office 365 για επιχειρήσεις από το COSMOTE Business IT Solutions

Ακούστε το άρθρο

Οι ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions εμπλουτίζονται και με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, παρέχουν το Office 365. Με την υπηρεσία αυτή οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν ευελιξία, καλύτερη οργάνωση και διαρκή πρόσβαση στα εταιρικά τους έγγραφα και δεδομένα από παντού, οποιαδήποτε στιγμή.

Η υπηρεσία Office 365[1] περιλαμβάνει τις γνωστές εφαρμογές του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook), στην τελευταία τους έκδοση, καθώς και υπηρεσία email και αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive. Με τη χρήση των παραπάνω εργαλείων μπορεί κανείς να επεξεργαστεί τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (iPhone, iPad, Mac, Android, Windows PC & Windows Phone).

Το Office 365 βοηθά κάθε επιχείρηση να λειτουργήσει πιο παραγωγικά, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο από παντού.

Η υπηρεσία διατίθεται μέσα από τρία οικονομικά προγράμματα, που ξεκινούν από 5,21€[2] /μήνα, για να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα υπηρεσία, ή για on-line αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://businessmarketplace.cosmote.gr ή να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818.

[1] H υπηρεσία παρέχεται από τον ΟΤΕ.

[2] Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Όλη η επικαιρότητα