Ελλάδα Ηλεία

Οφειλή 2.500 ευρώ στη ΔΕΗ φέρνει… το απόλυτο σκοτάδι για τον Άγγελο Λαδά!

Βυθισμένος στο απόλυτο σκοτάδι βρίσκεται από το Πάσχα μέχρι σήμερα ο  26χρονος Άγγελος Λαδάς, ο νέος από το Βαρθολομιό που δίνει σκληρό αγώνα για την ζωή του.

Ο Άγγελος και η μητέρα του Αλεξάνδρα βρίσκονται από το Πάσχα μέχρι σήμερα στο σπίτι τους στο Βαρθολομιό στο οποίο όμως δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. «Υπάρχει μια οφειλή στη ΔΕΗ περίπου 2.500 ευρώ και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσω. Με τα 700 ευρώ μηνιαίως που παίρνω ως επίδομα τετραπληγίας για το παιδί μου προσπαθώ να φροντίζω τον Άγγελο και τίποτε άλλο. Δεν περισσεύει τίποτε για άλλες υποχρεώσεις. Για μένα προτεραιότητα έχει ο Άγγελος και τίποτε άλλο…», δήλωσε στην  «Πατρίς» η μητέρα του Αλεξάνδρα…

Αυτό το γεγονός που δεν μας τιμά ως πολιτεία και ως κοινωνία έγινε γνωστό από την Άννα Κορτέση που μίλησε χθες την εκπομπή του Γιάννη Αργυρόπουλου στην ΟΡΤ.

Ο Άγγελος είναι υποχρεωμένος να  ζει χωρίς ηλεκτρικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την θεραπεία που ακολουθεί.  Όπως μας είπε η μητέρα του «για τις βασικές ανάγκες  με μια μπαλαντέζα παίρνω ρεύμα από την ξαδέλφη μου που μένει δίπλα…»

Η κυρία Αλεξάνδρα με τον γιό της Άγγελο μένει σε μονοκατοικία που ανήκε στον σύζυγό της που απεβίωσε. Δεν έχει κάνει αποδοχή κληρονομιάς γιατί δεν διαθέτει το ποσό που απαιτεί η εφορία.  Αν βρεθεί το ποσό περίπου  των περίπου 2500 ευρώ και εξοφληθεί η εφορία, μπορεί να δοθεί λύση και στο θέμα της ηλεκτροδότησης. Ως τότε όμως ο Άγγελος θα ζει στο σκοτάδι…

 

Όλη η επικαιρότητα