Αθλητισμός

«Όχι» σε Κούγια από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την Αγυιά

kougias_50.jpg
Ακούστε το άρθρο

Βροντερό όχι των διοικούντων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στον Αλέξη Κούγια είναι η απάντηση στο αίτημά του για την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς στην «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής των διοικούντων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στον Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

“Σε απάντηση της από 7-7-2014 επιστολής σας με την οποία μας ζητάτε  το γήπεδο μας  για την διεξαγωγή των αγώνων  της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 2005 και την  τέλεση μιας προπόνησης εβδομαδιαίως έναντι ανταλλάγματος 500€ ανά αγώνα σας απαντάμε τα ακόλουθα:

Πρώτα από όλα διευκρινίζουμε ότι επιθυμία μας ήταν και είναι  η ομάδα μας να παίζει  στην φυσική της έδρα.

Όμως σας θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη χρήση που κάνατε στο γήπεδο μας έχετε αφήσει απλήρωτο το ρεύμα  και η παροχή ειναι κομμένη από την ΔΕΗ.

Το ίδιο συμβαίνει και με την ΔΕΥΑΠ που  η επιβάρυνση από την  χρηση σας είναι πάνω από 18.000 € , με χίλιες δε προσπάθειες κρατάμε την  παροχή  σε ισχύ, διότι  σε περίπτωση διακοπής  θα καταστραφεί ο χλοοτάπητας, τον οποίο με τις ελάχιστες δυνάμεις μας κρατάμε σε πολύ καλή κατάσταση.

Σας θυμίζουμε  ότι έχουμε υπογράψει 4 συμβασεις για το γήπεδο και συγκεκριμένα α) τον Ιούλιο του 2009, β) τον Οκτώμβριο του 2011, γ)  τον Οκτώμβριο του 2012 και δ) τον Μάρτιο του 2013.

Σε όλες αυτές προκειμένου πρόσκαιρα να μπείτε στο γήπεδο, αναγνωρίζετε τις προηγούμενες οφειλές σας υπόσχεσθε εξόφληση, αλλά  καμμία από αυτές δεν τηρήσατε, σκεπτόμενος να μας ξεγελάσετε και να παραμείνετε ακόμη μία σαιζόν στο γήπεδο.

Με αυτήν την τακτική σας έχετε φθάσει να μας οφείλετε 90.000 € περίπου,  εμείς δε κινδυνεύουμε κάθε μέρα να μην έχουμε ρεύμα και νερό  όχι μόνο στο γήπεδο ποδοσφαίρου,  αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο μας , όπου προπονούνται 16 αγωνιστικές ομάδες του σωματείου μας και 800 περίπου αθλητές και παιδιά ακαδημιών σε μπάσκετ βόλλευ, πυγμαχία και στίβο.

Εμείς λοιπόν σας γνωρίζουμε για ακόμη μία φορά, ότι δεσμευόμαστε από έτους  με απόφαση της ΓΣ του Σωματείου μας ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σύμβαση μαζί σας αν δεν εξασφαλίσουμε τα οφειλόμενα.

Αν λοιπόν έχετε τον τρόπο να μας εξασφαλίσετε απόλυτα τα οφειλόμενα και επιπλέον να μας προκαταβάλλετε άμεσα όλο το ποσό που απαιτείται για την χρήση του γηπέδου για την περίοδο 2014-2015 (ενοίκιο, νερό, φώς, σπόρους, λίπασμα κλπ), είτε μας προσκομίσετε σχετική εγγυητική τραπέζης, τότε θα συγκαλέσουμε ΓΣ για να αποφανθεί για το αίτημα σας.

Πέραν τούτου ακόμη και αν  μας  εξασφαλίζατε την οφειλή σας (για την οποία ουδεμία νύξη κάνετε),  το θέμα  που θα έπρεπε να σας απασχολεί και να  σας  δημιουργεί τύψεις είναι το ότι έχετε απομακρύνει τους Πατρινούς από το γήπεδο και κατ επέκταση από την αγάπη τους για την Παναχαική.

Εχετε στερήσει τον Πατρινό φίλαθλο και την οικογένεια του από την χαρά  της παρακολούθησης της αγαπημένης του ομάδος κάθε 15 ημέρες.

Φθάσατε στο αίσχιστο σημείο ιεροσυλίας , βαφτίζοντας για το δικό σας κέφι  την ομάδα μας μόλις πρό μίας εβδομάδος  «Πατραικό» και «Ακαδημιες Αιγαλεω» και έχετε το θράσσος  σήμερα και ζητάτε να λειτουργήσετε στον Ναό  της ομάδος το ονομα της οποίας διαρκώς διασύρετε?

Ελεος !!!!!!!!!!!!!!! Μην  διασυρετε άλλο την ιδεα μας!!!!!!!!!!.

Σας δηλώσαμε κατ επανάληψη ότι παίξατε με την ιστορία της Παναχαικής και χάσατε.

Παρουσιάστε επιτέλους έναν ειλικρινή κατάλογο με τα χρέη σας,  ούτως ώστε να επιχειρήσουμε όλοι οι Πατρινοί,  να  τρέξουμε να βρούμε ανθρώπους για  να καλυφθεί ένα μέρος των χρεών σας και το υπόλοιπο να το αναλάβετε εσείς, ώστε τελικά και το συντομώτερο να φύγετε από την Πάτρα και την Παναχαική , τουλάχιστον  με την υστεροφημία ότι δεν διαλύσατε μια ιδέα 123 ετων……….”

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα