Ηλεία

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών ομόρφυναν την πόλη!

Κατασκεύασαν και τοποθέτησαν αυτή την όμορφη διακοσμητική πινακίδα
Ακούστε το άρθρο

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών και οι καθηγητές τους έδειξαν την αγάπη τους για την πόλη, αλλά και για την εφευρετικότητα τους! Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λεχαινών Σάκη Παναγιώταρο,προχώρησαν στην κατασκευή και τοποθέτηση αυτής της όμορφης διακοσμητικής πινακίδας έξω από το Δημαρχείο Λεχαινών.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του  1ου ΕΠΑ.Λ. Λεχαινών « ΗΡΑΚΛΗΣ  ΜΟΣΧΟΝΑΣ» σχεδίασαν  και υπολόγισαν το μέγεθος των γραμμάτων  σύμφωνα με τις επιθυμητές διαστάσεις του τελικού έργου. Έκοψαν την λαμαρίνα συγκόλλησαν τι ς  βάσεις στήριξης , έτριψαν , αστάρωσαν και έβαψαν τα γράμματα. Ιδιαίτερη ήταν η κατασκευή της καρδιάς η οποία έχει κατασκευαστεί από  μηχανολογικά ανακυκλώσιμα  υλικά . Η τοποθέτηση έγινε με την βοήθεια των καθηγητών  και των μαθητών. Η  όλη προσπάθεια έγινε κάτω  από την εποπτεία των καθηγητών: Γιαννακόπουλου Κωνσταντίνου,  Σιδηροκαστρίτη Αλκιβιάδη –Νικόλα, ΣκοπαράντζουΜαρία.

Τμήματα που συνέβαλαν για την υλοποίηση της κατασκευής: από τον  Τομέα Μηχανολογίας, τα τμήματα της  Β΄ τάξης  (ΒΜ1  – ΒΜ2).

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές και τους καθηγητές που συνέβαλαν στην προσπάθεια, καθώς και τον Διευθυντή  1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών Παναγιώτη Βατσή.

Όλη η επικαιρότητα