Μουσική

Οι ρίζες της disco στη νέα συλλογή “Under The Influence Vol. 4”

undertheinfluence4_b2.jpg

Damn you, Z Records, ήταν κάτι σαν την ετήσια καλοκαιρινή μας παράδοση να μου στέλνεις το promo CD της συλλογής που καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στην δεκάδα των καλύτερων compilations του έτους και φέτος με ξέχασες. Το νούμερο 4 της σειράς ‘Under The Influence’ για λογαριασμό της Ζ Records του Joey Negrο (αυτοί που ξέρουν την house τους έχουν καταλάβει ήδη τη βαρύτητα της κυκλοφορίας) φέρει την υπογραφή του μόνιμου συνεργάτη της σειράς Nick The Record, ο οποίος για μια ακόμη φορά εμβαθύνει με περίσσεια εκλεκτικότητα στις ρίζες της disco, διαλέγοντας από μια ευρεία γκάμα ηχοχρωμάτων. 

Από τη slo mo και γεμάτη synth έκφανση του “Touching The Times” των State of Grace ή τα ηλιόλουστα calypso vibes του ‘Can’t You See Me’ του Boogsie μέχρι τους disco ψαλμούς των Family Tree ή την hip hop old school εκδοχή του ‘Keep Your Shoes On’ του M.C. Αnd His Great Googa, ο ιδιοκτήτης του επιδραστικού DJs Friendly κάνει ξεκάθαρη την 35χρονη ενασχολησή του με το DJing και την τεράστια και πολυσυλλεκτική δισκοθήκη του (από hip hop και soul funk breaks μέχρι house) με ένα ακόμα ‘Under The Influence’. 

Απαραίτητο για όσους DJs θέλουν να λένε ότι παίζουν ακόμα disco και ακόμα πιο απαραίτητο σε εμένα γιατί για τέτοια διαμάντια τα digital promos δεν είναι το φόρτε μου. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις 8 Σεπτέμβρη που κυκλοφορεί επίσημα θα έχει έρθει στο mailbox.

 
 
Πηγή: jumpingfish.gr

Όλη η επικαιρότητα