Events

Oι Stereo MC’S live ξανά στην Αθήνα

stereomcsvsbam_by_janosch_abel_2.jpg
Ακούστε το άρθρο
Οι Stereo MC’S δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ηλεκτρονικής σκηνής θα βρεθεί ξανά στη χώρα μας για ένα μοναδικό live.

Όσοι δεν έχουν βρεθεί σε κάποιο από τα μνημειώδη live τους, αλλά και όσοι θα ήθελαν να τους δουν ξανά, θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Οι Stereo MC’S έρχονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gagarin 205 για ένα ξεχωριστό full band show. 

Οι Stereo MC’s σχηματίστηκαν το 1985 από τον Rob Birch και τον Nick Hallam. Ο ήχος τους την δεκαετία του ’90 ήταν εκρηκτικός και φρέσκος για τα μουσικά δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας και έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής. 

Ήταν το πρώτο βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να μπει στα single charts της Αμερικής με το single τους “Elevate my mind”, από το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο “Supernatural”, ενώ το άλμπουμ “Connected”, τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως, τους χάρισε δύο British Music Awards και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο. 

Το 2001 κυκλοφόρησαν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο “Deep Down And Dirty” που συνδύαζε το filth με το funk, το οποίο τους έφερε και πάλι στο προσκήνιο μετά την μεγάλη επιτυχία του “Connected”. Η κριτική του Time Out για το Glastonbury Festival του 2005, τους χαρακτήρισε ένα από τα καλύτερα ζωντανά χορευτικά πράγματα μαζί με τους Coldplay, τους Kaiser Chiefs και τους Razorlight. 

Στην τριαντάχρονη πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει 6 studio albums και όπως σημειώνει ο Rob Birch: «Απλώς δεν εκδίδουμε ό,τι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ ό,τι ανοησία γράφει». 

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 23€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 27€ 

Σημεία προπώλησης: 
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464 
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: 
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr 

Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα