Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας

httpswww.facebook.comdrcashbet.jpg
Ακούστε το άρθρο
H Μάντσεστερ Σίτι παίζει με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να κερδίσει σήμερα την ΤΣΣΚΑ στο Έτιχαντ για να έχει ελπίδες για την 2η θέση του ομίλου. Η ΤΣΣΚΑ στα τελευταία 5 παιχνίδια της εκτός έδρας για όλες τις διοργανώσεις μετράει 5/5 over&goal/goal, μάλιστα τα 3/5 από τα over είχαν από 6 γκολ τουλάχιστον. To τρομερό είναι ότι είχαν βρεθεί πάλι πέρυσι στον ίδιο όμιλο και σαν σήμερα στις 5/11/13 δηλαδή η Σίτι είχε κερδίσει στο Έτιχαντ με 5-2! Δεδομένου της φόρμας του Αγκουέρο ποντάρω πως θα βρει δίχτυα, το να σκοράρει 2 ή περισσότερα τέρματα πληρώνει 3.40! Επιλογή μου στο internet το over2.5 η Σίτι μόνη της και στον ΟΠΑΠ το 4-6 Goal που ελπίζω να μη χαθεί από το +7!

Στο Λβιβ η Σαχτάρ θα παίξει με την Μπάτε αφού το Ντόνετσκ είναι στην εμπόλεμη ζώνη και το γήπεδο της είναι χτυπημένο από τους βομβαρδισμούς. Η Σαχτάρ έκανε επίδειξη δύναμης στην Λευκορωσία διαλύοντας την Μπάτε από το ημίχρονο με 0-6, το τελικό 0-7 είναι τιμητικό για την Μπάτε καθώς η Σαχτάρ σταμάτησε να επιτίθεται. Με νίκη σήμερα θα αγκαλιάσει την πρόκριση και ίσως και την πρώτη θέση. Η Μπάτε παρόλο που έχει δεχθεί σε 3 ματς 14 τέρματα είναι μέσα στο κόλπο ακόμα και τις πρώτες δυο θέσεις καθώς έχει 3 βαθμούς, 2 παραπάνω από την Μπιλμπάο και 2 λιγότερους από την Σαχτάρ. Πιστεύω πως η Σαχτάρ θα το πάρει περπατώντας το ματς, το καλύτερο ποντάρισμα είναι το over αλλά και το over2.5 Σαχτάρ μόνη της δεν είναι κακό…για 4-6 και τον ΟΠΑΠ φοβάμαι και μόνο που το σκέφτομαι μη ξεφύγει από τα όρια.

Στο Παρίσι η Παρί Σ.Ζ. υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ του Δώνη, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 στο Κάμπ Νου δείχνωντας πόσο καλή αμυντική ομάδα είναι. Παρί και ΑΠΟΕΛ έχουν τις δυο καλύτερες άμυνες στον όμιλο, το 0-1 του ΓΣΠ ήταν μαγική εικόνα καθώς η ομάδα του Δώνη άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα. Μόνο σε 2 ματς στην έδρα της Παρί φέτος έχουν μπει πάνω από 3 γκολ, στο 5-0 με την Σεντ Ετιέν που έβαλε 3 γκολ ο Ζλάταν που είναι απών σήμερα και στο 3-2 με την Μπάρτσα. Θα πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς ο ΑΠΟΕΛ αλλά το θέμα είναι να μην σκοράρει στο Παρίσι. Θα παίξω το 2-3 Goal με ρίσκο που πληρώνει πολύ καλά, εξάλλου πιστεύω πως μετά το 2-0 η Παρί θα σβήσει τις μηχανές καθώς την Κυριακή είναι το μεγάλο ντέρμπι με την Μαρσέιγ…και να χάσει ο ΑΠΟΕΛ 4-0 το βλέπω υπερβολικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας | ΣίτιΟver2.5 / 4-6 Goal
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάτε Μπόρισοφ | Over

Παρί Σ.Ζ. – ΑΠΟΕΛ | 2-3 Goal

*Ώρα έναρξης 21:45

Η σελίδα μου στο facebook: https://www.facebook.com/DrCashBet

Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας

1555442_317597011780820_562558864226069445_n.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το σημερινό κουπόνι είναι κακό, δεν προσφέρει ματς για καλό ποντάρισμα όποτε θα πάμε πολύ χαλαρά.

Η Μαρσειγ υποδέχεται την Λανς, ο άσσος δεν έχει καμία αξία όπως και το over. Τα 4/5 εντος έδρας ματς της Μαρσειγ ως τώρα είναι 2-3 Goal, τα 4 τελευταία ματς της Λανς εκτός έδρας είναι 2-3 Goal. HMαρσειγ την επομένη αγωνιστική παίζει με την Παρι, πιστεύω πως θα το πάει σβηστά το ματς και θα επιλέξω το 2-3 Goal σε εξαιρετική τιμή αφού και στατιστικά δένει.

Η Ακαδεμικα έχει να κάνει νίκη με την Μπραγκα από το 2003, από τότε έχει 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μπραγκα αν και έχανε από τον Μπενφικα από το 2έκανε την ανατροπή σε 2-1 στο 81’! Έριξε πολύ ξύλο στο γήπεδο και μεγάλη αποφασιστικότητα για την νίκη. Έχει ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί της Μπενφικα, έχει πολύ καλύτερη ομάδα από την μέτρια Ακαδεμικα και την προϊστορία μαζί της και θα την επιλέξω στο διπλό.

Η Κρισιουμα είναι στον πάτο της βαθμολογίας, έχασε και από την Βιτορια την προηγούμενη αγωνιστική, είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Σαο Παουλο τρέχει να φτάσει την Κρουζειρο, είναι στο -5 και αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να περάσει από την ουραγό Κρισιουμα. Κλάσεις ανώτερο το ροστερ της Σαο Παουλο, ποντάρω στην θεληση που δειχνει τις τελευταιες αγωνιστικες για να παρει το πρωταθλημα και θα την τιμησω στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μαρσειγ – Λανς 2-3 Goal
Ακαδεμικα – Μπραγκα 2
Κρισιουμα – Σαο Παουλο 2
*Ωρα εναρξης 21:00

Hσελίδα μου στο facebook: https://www.facebook.com/DrCashBet

Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας

00.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας πέρασε σχετικά εύκολα από το Γεντί Κουλέ με 2-3 σκορ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό 1-0 εντός έδρας με μέτρια εμφάνιση, δεν έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός για απώλειες είναι ήδη στο -3 από τον ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας πήρε του βαθμούς που ήθελε στην Κρήτη θα είναι πιο άνετος σήμερα, ο Ολυμπιακός με τον Μαρινάκη να ηγείται της αποστολής(όπως και με τον Εργοτέλη στην Κρήτη) και τον Σπάθα να σφυράει(με ότι και αν συνεπάγεται αυτό) πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Νις μεσοβδόμαδα έπαιζε κύπελλο όπου στο 17’ έχανε 0-3 από την Μετς, στην πορεία συμμορφώθηκε και τελείωσε το ημίχρονο με 2-3. Τελικό 3-3 και νίκη της Μετς στα πέναλτι. Η Νις κέρδισε με 2-7 την Γκινγκάμπ στο προηγούμενο ματς, η Λυών κέρδισε στο ντέρμπι την Μαρσέϊγ με 1-0 εντός έδρας. Η Νις σκοράρει με πολλούς τρόπους έχει πετύχει 10 γκολ στα τελευταία 2 ματς που έχει δώσει και σήμερα έχει και σημαντικές επιστροφές επιθετικογενών παικτών, η Λυών είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Γαλλίας πιστεύω ξεκινάει από το 1-1 το ματς και τελειώνει σε 1-2 αλλά θα παίξω το over.

Τελευταίο ματς θα είναι από την Πορτογαλία, η αήττητη Σπόρτινγκ δοκιμάζεται στην αήττητη έδρα της Γκιμαράες. Η Γκιμαράες στα 4 ματς εντός έδρας μετράει 2 νίκες με 3-0 και δυο ισοπαλίες με 1-1. Η Σπόρτινγκ είναι μια μηχανή γκολ, στα τελευταία 4 ματς που έχει δώσει για όλες τις διοργανώσεις  έχει σκοράρει 14 φορές! H άμυνα της παραπαίει για να την εμπιστευτώ στο διπλό, αλλά από την στιγμή που το over είναι καλοπληρωμένο θα το επιλέξω με ευκολία. 

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2
Νις – Λυών 
Over
Γκιμαράες – Σπόρτινγκ Λ. Over 
*Ώρα έναρξης 19:30

H σελίδα μου στο facebook:  https://www.facebook.com/DrCashBet

Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας

pame-stoixima_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, υπάρχουν ωραία ματς για παρολι εγώ θα παίξω 2 over και έναν άσσο, σέντρα στο πρώτο ματς της πρότασης στις 18:00. Από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου επιλεγώ το overστο ντέρμπι Μάντσεστερ Γ. – Τσέλσι. Η Γιουναιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε 2 γκολ από την Γουέστ Μπρομ με όλες και όλες 2 τελικές, η αξία της στην επίθεση είναι περιττό να το πω με τόσα όπλα στην φαρέτρα της, τρέχει σερί με 5 over. HΤσέλσι έχει δεχτεί γκολ και τα 4 εκτός που έχει παίξει, 4/4 goal/goal & 3/4 οver.

Από την Λιγκ 1 της Γαλλίας παίζουν αντιμέτωπες οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες, η Λυών υποδέχεται στο Ζερλαν την πρωτοπόρο Μαρσειγ. Η Λυων διέλυσε την Μονπελιε που είναι καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 5-1. Η Μαρσειγ πάει τραίνο και οδηγεί την κούρσα, έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Ζινιακ. Θα πάω στο over στο Ζερλαν.
Στο Σαν Σιρο η Μιλαν με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και με τον Ιάπωνα Χοντα σε τρομερή κατάσταση πιστεύω θα κερδίσει την Φιορεντινα που είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πεμπτη. Η ομάδα του Ιντζαγκι αν είναι λίγο σοβαρή στην άμυνα θα πάρει εύκολα το ματς, καθώς η Φιορεντινα δεν έχει λύσεις στην επίθεση.

Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας

stoixima-mpala_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινάω με το ντέρμπι που γίνεται στο Λεβερκούζεν, η Μπάγερ υποδέχεται την Σάλκε.
Είναι φορμαρισμένες και οι δυο ομάδες, έρχονται από μεγάλες νίκες στο Champions League. Η Λεβερκούζεν κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Ζενίτ και η Σάλκε εντός έδρας 4-3 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Λεβερκούζεν μετράει 3 σερί over όλα 4-6 Goal, η Σάλκε έχει 3/5 τελευταία της over τα 4/5 και Goal/Goal. Περιμένω ανοιχτό ματς, η Λεβερκούζεν ανοίγει τα ματς της ειδικά εντός έδρας σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και η Σάλκε που έχει καλή επιθετική γραμμή. Θα πάω στο over που το θεωρώ καλό στήριγμα.

Στο Μεστάγια η Βαλένθια υποδέχεται την Έλτσε.
Η Βαλένθια εντός έδρας έχει το απόλυτο, 4/4 νίκες με 4/4 over. Έχει σκοράρει και στα 4 ματς από τρία γκολ ενώ ο άσσος επιβεβαιώνεται από ημίχρονο. Η Έλτσε εκτός έδρας μετράει 4/4 over, τα 3/4 μάλιστα ήταν over3.5! To οver το ευννοεί και η προϊστορία καθώς στα δυο ματς που έχουν παίξει έχουν λήξει και τα 2 με σκορ 2-1 υπέρ του γηπεδούχου. Το over σε αυτό το παιχνίδι στατιστικά είναι 100%. 

Στο Λουίτζι Φεράρις η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ρόμα.
Η Σαμπντόρια εντός έδρας έχει το απόλυτο, 4/4 νίκες. Τα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα, αυτή μαζί με την Γιούβε είναι οι 2 ομάδες που δεν έχουν ήττα στο πρωτάθλημα, είναι στπ -4 από την κορυφή. Η Ρόμα μετά την συντριβή από την Μπάγερν καλείται να συνέλθει και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα όπου μετράει 6 νίκες σε 7 ματς. Αρκετά τα αμυντικά προβήματα για τον Γκαρσία που θα στερηθεί και πάλι τον τιμωριμένο Μανωλά. Λογικά θα δούμε μια άλλη Ρόμα απόψε από αυτή που είδαμε την Τρίτη, εξάλλου το επίπεδο της Σαμπντόρια δεν φτάνει ούτε στο 1/5 της Μπάγερν. Είναι δύσκολο το ματς σήμερα για την ομάδα του Γκαρσία καθώς η Σαμπ ως τώρα εντυπωσιάζει, πιστεύω πως το Goal/Goal είναι αρκετά πιθανό αλλά θα ψάξω ακόμα ένα γκολ και θα επιλέξω το over που είναι αρκετά πιο ψηλά από θέμα απόδοσης.

Τελευταίο ματς μου είναι το καλύτερο της ημέρας, το καλύτερο του κόσμου για την ακρίβεια. Η Ρεάλ είναι φωτιά στη επίθεση με τον Ρονάλντο πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Η Μπάρτσα δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ μέχρι σήμερα, πιστεύω θα τελειώσει το σερί της εδώ. Η αλήθεια είναι πως το βλέπω άσσο, αλλά θα πάω στα γκολ και το over για να είμαι με το θέαμα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ 
Λεβερκούζεν – Σάλκε Over 
Βαλένθια – Έλτσε Over 
Σαμπντόρια – Ρόμα Over 
Ρέαλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Over 
*Ώρα έναρξης 19:00

*H σελίδα μου στο facebook: https://www.facebook.com/DrCashBet 

Όλη η επικαιρότητα