Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης

stoixima.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Μουσκρόν συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3). Στα τελευταία 5 ματς εντός έδρας μετράει 4/5 over και 4/5 goal/goal, από τα 4 over τα 3/4 ήταν οver3.5! H Mπριζ είναι στο κυνήγι της Άντερλεχτ από πολύ νωρίς. Στα τελευταία 5 εντός έδρας μετράει 4/5 over και 4/5 goal/goal, από τα 4 over τα 3/4 ήταν over3.5! Η τιμή του διπλού είναι πολύ χαμηλά, οπότε δεν το ακουμπάω. Το Χ ημίχρονο έχει εμφανιστεί και στα 6 εκτός έδρας της Μπρίζ στο πρωτάθλημα, οπότε το Χ/2 στατιστικώς είναι δυνατό. Επιλογή μου είναι το over που βγαίνει και από τα στατιστικά και των δυο ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Η Βερόνα προηγήθηκε στην έδρα της Νάπολι και μετά έφυγε με 6 γκολ στην πλάτη(6-2). Στα τελευταία 5 εντός έδρας μετράει 4/5 over και 3/5 goal/goal. Η Λάτσιο τρέχει σερί με 4 νίκες. Στα τελευταία 5 εκτός έδρας μετράει μόλις 2 over, ωστόσο όλα τα ματς της ήταν ανοικτά. Η προϊστορία είναι ξεκάθαρη: Λατ-Βερ 3-3, Βερ-Λατ 4-1, Λατ-Βερ 3-2, Λατ-Βερ 5-4, Βερ-Λατ 3-1. Και τα 5 τελευταία ματς που έχουν δώσει ανεξαρτήτως έδρας ήταν και τα 5 over, τα 4/5 μάλιστα over4.5! Στα 4 τελευταία στην έδρας της Βερόνα οι γηπεδούχοι μετράνε το απόλυτο 4/4 νίκες! Πριν κάποιος παίξει το διπλό πρέπει να κοιτάξει την προϊστορία πρώτα, σίγουρα θα τον ανησυχήσει. Η Βερόνα εντός κάνει over, η Λάτσιο είναι σε φόρμα, η προϊστορία φωνάζει ξεκάθαρα over και θα την ακολουθήσω.

Στο ΟΑΚΑ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός υποδέχεται για δεύτερη σερί χρονιά τον Ομπράντοβιτς και την Ούλκερ. Στο πρώτο ματς για την Ευρολίγκα οι πράσινοι έδειξαν μεγάλη αστάθεια και έχασαν στο Μόναχο από την Μπάγερν με 81-75, διασώθηκε ο Μπατίστα και ο Γιάνκοβιτς. Η Ούλκερ έκανε πλάκα στην Πολωνία και κέρδισε την Τούροφ με 91-76. Με τον Γκούντελοκ και τον Πρέλντζιτς να είναι οι πρωταγωνιστές. Ένας Μπατίστα δε φέρνει την άνοιξη για τον Παναθηναϊκό και ο Βλάντο έχει ταβάνι, δύσκολα θα μπορέσουν να χτυπήσουν σήμερα το ματς με την Ούλκερ. Το χάντικαπ είναι 1.5 στον άσσο, το διπλό πιστεύω θα επιβεβαιωθεί εύκολα η δύσκολα.

Τελευταίο ματς είναι ο θάνατος σου η ζωή μου. Η Νέα Υόρκη υποδέχεται το Κάνσας στον επαναληπτικό του 0-2 για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Η Νέα Υόρκη χτύπησε 2 φορές με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ράιτ Φίλιπς μέσα στο Κάνσας. Το Κάνσας θα ανοιχτεί για να γυρίσει το 0-2 του πρώτου ματς εκεί θα βρει την ευκαιρία ο Ανρί με μια κάθετη να βγάλει τετ α τετ τον Φίλιπς και θα γίνουν πιο απλά τα πράγματα. Το Κάνσας έρχεται από 3 σερί ήττες μάλιστα δέχθηκε από 2 γκολ ανά ματς. Στο πρώτο ματς η Νέα Υόρκη έδειξε πιο έτοιμη και πιστεύω εντός έδρας θα καθαρίσει με νίκη την πρόκριση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μουσκρόν – Μπρίζ Over
Βερόνα – Λάτσιο Over
Παναθηναϊκός – Ούλκερ 2(-1.5)
Νέα Υόρκη – Κάνσας 1
*Ώρα έναρξης 21:30

Η σελίδα μου στο facebook: https://www.facebook.com/DrCashBet

Όλη η επικαιρότητα