Αθλητισμός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τετάρτης

bet.jpg
Ακούστε το άρθρο
Για το Λιγκ Καπ η Νις υποδέχεται τη Μετς. Η Νις στο πρωτάθλημα διέλυσε την Γκινγκάμπ με 2-7 εκτός έδρας! Το Λιγκ Καπ είναι θεσμός που κυνηγάει η Νις παραδοσιακά και θα παίξει με την καλυτερη δυνατή εντεκάδα. Η Μετς έχει να σκοράρει 3 ματς, είναι κουρασμένη από τα εκτός έδρας ματς και σήμερα θα παρατάξει εντεκάδα με πολλές αλλαγές.Επιλέω τον άσσο της Νις σε πολύ καλη απόδοση.

Στην Ιταλία η Κάλιαρι υποδέχεται την Μίλαν για το πρωτάθλημα. Η Κάλιαρι σας ομάδα του Ζέμαν είναι άκρως επιθετική και με πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Η Μίλαν έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα αλλά και άμυνα που δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω. Θα πάω στα γκολ και θα επιλέξω το over.

Για το κύπελλο Βραζιλίας η Κρουζέιρο υποδέχεται τη Σάντος του Ρομπίνιο. Η Κρουζέιρο είναι πολύ δυνατή εντός έδας και σκοράρει συνεχώς, σε 5 ματς κυπέλου έχει πετύχει 17 γκολ. Η Σάντος δίνει βαρύτητα στο κύπελλο καθώς στο πρωτάθλημα είναι πολύ πίσω, στο ματς πρωταθλήματος ξεκούρασε όλους του βασικούς για να είναι ξεκούραστοι σε αυτό το ματς. Πιστεύω θα μπουν γκολ και το over είναι σε καλή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Νις – Μετς 1

Κάλιαρι – Μίλαν Over

Κρουζέϊρο – Σάντος Over

*Ώρα έναρξης πρότασης 19.30

Η σελίδα το facebook: https://www.facebook.com/DrCashBet

Όλη η επικαιρότητα