Categories: Βιβλίο

«Οι Τρεις Αποτυχίες» – Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις

Share

Η αποτυχία δεν είναι το αντίθετο της επιτυχίας, είναι μέρος της! Μάθε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την κάθε σου αποτυχία και αγκάλιασέ το, γιατί αυτό είναι τελικά που θα σε οδηγήσει την κορυφή!

Το βιβλίο του Νίκου Γιαννακόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ιβίσκος», μας «μαθαίνει» πως μπορεί η απόρριψη να αποτελέσει το κλειδί, για την αλλαγή, τη βελτίωση και την επιτυχία.

Μπορεί να βγει κάτι καλό, μέσα από μία αποτυχία;

Βέβαια και μπορεί. Πόσο μάλλον από τρεις!

Και δεν εννοώ να επιζητάμε αποτυχίες και απορρίψεις. Εάν, όμως, κάποιος σου πει «όχι», σημαίνει ότι προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό στη ζωή σου.

Αυτό που χρειάζεται να σε ανησυχήσει είναι εάν έχεις πολύ καιρό να δεχθείς μια απόρριψη, να αποτύχεις σε κάτι. Είναι ένα δείγμα ότι δεν προσπαθείς να εξελιχθείς και παίζεις εκ του ασφαλούς.

Μέσα από τις Τρεις Αποτυχίες, θα ανακαλύψεις:

Τον τρόπο για να επικοινωνείς πιο ποιοτικά και πιο αποτελεσματικά τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Τις τεχνικές για να ακούς πραγματικά τους συνομιλητές σου, αλλά και να διεκδικείς αυτά που επιθυμείς.

Τις ενέργειες για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο και να καταπολεμάς το άγχος και την αναβλητικότητα.

Τις γνώσεις για να καταλαβαίνεις πότε ο συνομιλητής σου λέει ψέματα, εάν έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή υπάρχει ερωτική διάθεση.

Το σχέδιο για να αποκτήσεις υγιείς συνήθειες και να πετυχαίνεις στόχους, που μέχρι τώρα φάνταζαν ανυπέρβλητοι.

Τις δεξιότητες για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και την αυτοεκτίμησή σου.

Τη νοοτροπία για να αξιοποιήσεις τη δυναμική σου και να ζήσεις ελεύθερα και παραγωγικά.

Τέλος, να θυμάσαι:

Όταν σκέφτεσαι κάτι έντονα και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου, αξίζει να πάρεις το ρίσκο.

Όσες φορές και να το δοκίμασες μέχρι τώρα. Όσες φορές και να απέτυχες. Αξίζει να προσπαθήσεις.

Έστω για μια τελευταία φορά.

Θα βρεις το βιβλίο εδώ

Είπαν για το βιβλίο

Τον Νίκο τον πρωτοάκουσα σε μια ομιλία του που με είχε καθηλώσει.

Πιο πολύ, όμως, με καθήλωσε το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με το ώριμο της αντίληψής του και το ακατάπαυστα φιλομαθές του χαρακτήρα του.

«Οι Τρεις Αποτυχίες» είναι ένα γνήσιο δημιούργημα του Νίκου. Συμπυκνωμένο, μεστό, βαθύ. Πολυσχιδές και ώριμο. Νεανικό κι όμως σοφό.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας

Ποτέ δεν έχεις μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση. Πολύ συχνά δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πώς θα το πεις. Η τέχνη της επικοινωνίας αποτελεί ένα από τα μεγάλα ατού όσων γνωρίζουν πώς να την εξασκήσουν.

Στο βιβλίο ο συγγραφέας περιγράφει με υποδειγματικό και κατανοητό τρόπο τον ιδανικό τρόπο επικοινωνίας για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για έναν νέο ερωτικό σύντροφο, είτε για έναν νέο φίλο, είτε για μία νέα συνεργασία.

Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του συγκεκριμένου βιβλίου, ο συγγραφέας σε καθοδηγεί προσφέροντας απλόχερα ιδιαίτερες δεξιότητες, όχι μόνο στο πώς να απολαύσεις και να επιτύχεις την επικοινωνία σου με νέους ανθρώπους, αλλά επίσης και πώς θα διαχειριστείς και θα βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Η εμπειρία είναι μία γνώση που συνήθως κερδίζεται όταν ήδη έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο μέσα από τα καθημερινά στραβοπατήματα της ζωής. Το βιβλίο «Οι Τρεις Αποτυχίες» αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για να δημιουργήσεις το δικό σου σχέδιο ζωής για μια ζωή όπως ακριβώς την επιθυμείς.

Ευάγγελος Ζουμπανέας
Συγγραφέας,
CEO Κέντρου Εκπαίδευσης
& Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών keadd.gr