Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, στο χωριό Ρύζια του δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς, όπου πατέρας σκότωσε τον γιο του
Ακούστε το άρθρο

Νέες μαρτυρίες για το έγκλημα στο Κιλκίς που συγκλονίζει το χωριό Ρύζια. Πατέρας εκτέλεσε με καραμπίνα το παιδί του και έγραψε τον επίλογο σε ένα οικογενειακό δράμα που βρισκόταν για μήνες σε εξέλιξη. Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά το φονικό…

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, στο χωριό Ρύζια του δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς, όπου πατέρας σκότωσε τον γιο του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο 71ος ετών πατέρας φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 43χρονο γιο του, το οποίο στη συνέχεια πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με συνέπεια να τον σκοτώσει ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε τον θάνατο του 43χρονου.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλειας Κιλκίς, που διενεργεί την προανάκριση. Οι πρώτες πληροφορίες που ανέφεραν ότι το θύμα ήταν χρήστης ουσιών και οι καβγάδες με τον πατέρα του ήταν συχνοί, φαίνονται να επιβεβαιώνονται.

Πληροφορίες του thestival.gr, αναφέρουν ότι το θύμα έκανε χρήση ουσιών και γινόταν επιθετικός προς τον πατέρα του αλλά και τον 23χρονο γιο του. Το βράδυ της Δευτέρας (13-12-2021), το θύμα ξέσπασε κατά του γιου του και εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας στο σπίτι τους.

Ο 23χρονος έφυγε φοβισμένος και πήγε στο σπίτι του 71χρονου παππού του για να μείνει εκεί. Νωρίς το πρωί και αφού αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε πάει στον παππού του, το θύμα πήγε νευριασμένο για να τον πάρει. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο 71χρονος προειδοποίησε τον 43χρονο ότι αν πλησιάσει “θα γίνει κακό”.

Εκείνος δεν υπάκουσε και ο 71χρονος πυροβόλησε και τον σκότωσε. «Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε», φέρεται να είπε ο 71χρονος πατέρας σε γείτονά του αμέσως μετά το φονικό.

Η τοπική κοινωνία παραμένει ανάστατη, με τον 23χρονο γιο του θύματος και εγγονό του δράστη, να παραμένει το κεντρικό πρόσωπο στο οικογενειακό δράμα…

Όλη η επικαιρότητα