Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός μαζί με την αδερφή του

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο.
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου ένας 34χρονος μαζί με την αδερφή του βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν αρχικά πως ο 34χρονος σκότωσε την αδερφή του στο Νέο Ηράκλειο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο πλέον δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι η 29χρονη αυτή που τράβηξε πρώτα τη σκανδάλη, και μετά να έδωσε τέλος στη ζωή της.

Πλέον η περαιτέρω εξέταση από ειδικούς θα δείξει την αλήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια από το Νέο Ηράκλειο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το χαμό της μητέρας τους πριν μερικούς μήνες.

Και οι δύο ήταν άνεργοι, ενώ αυτός που δούλευε ήταν ο τρίτος αδερφός. Η πολυκατοικία που έμεναν τα αδέρφια ήταν οικογενειακή, την έχει χτίσει ο πατέρας τους, που επίσης μένει εκεί.

Ο τρίτος αδερφός ήταν και που έσπευσε και τους βρήκε νεκρούς, αφού άκουσε τους πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα.

«Δεν φαινόταν να έχουν πρόβλημα»

Κάτοικοι της γειτονιάς δήλωσαν στο newsit.gr που μένουν έκπληκτοι από τις εξελίξεις. καθώς όπως λένε η οικογένεια δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πέρα φυσικά από το χαμό της μητέρας πριν από 6-7 μήνες.

Μάλιστα φίλος της οικογένειας είπε πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό., Τα αδέρφια δεν δούλευαν ενώ ο τρίτος αδερφός δουλεύει.

Ωστόσο, όπως πολύ εύστοχα είπε ένας γείτονας, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα…

Πηγή: newsit.gr / φωτογραφίες: INTIME

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα