Categories: Πολιτική

Οικονόμου κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν επιθυμούν την αλήθεια, κάτι θα ξέρουν…»

Share

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Αφορμή για τις «βολές» του κ. Οικονόμου είναι το δημοσίευμα του «Βήματος» σύμφωνα με το οποίο επί των ημερών της διακυβέρνησης Τσίπρα τελούσαν υπό παρακολούθηση τρεις υπουργοί της κυβέρνησής του.

Αναλυτικά η δήλωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωνε με κατηγορηματικό τρόπο τη Βουλή ότι ουδείς πολιτικός επί των ημερών του παρακολουθείτο. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Το Βήμα”, επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα παρακολουθούνταν τρεις υπουργοί του: ο κ. Κοτζιάς, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πιτσιόρλας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εδώ και καιρό βουτηγμένος στη λάσπη της διαβολής και της συκοφαντίας, αντί να απαντήσει εκδίδει ανακοινώσεις χρεώνοντας την εφημερίδα, τα δημοσιεύματα της οποίας επικαλείτο μέχρι πρόσφατα, στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας. Η ελληνική Δικαιοσύνη διερευνά ήδη τόσο την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο σημερινός πανικός του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει ανάγλυφα την ανασφάλειά του για τα πεπραγμένα του. Η Κυβέρνηση εμπιστεύεται απόλυτα τη Δικαιοσύνη, την συνδράμει ενεργά μέσω των κρατικών αρχών και περιμένει τη γρήγορη εξαγωγή των πορισμάτων της. Αντίθετα, οι κραυγές και οι αλαλαγμοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι μάλλον δεν επιθυμεί την αλήθεια. Κάτι θα ξέρουν…».