Περίεργα

Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη στη Νότιο Αφρική!

Ακούστε το άρθρο

Παρουσία 100 καλεσμένων, ο οκτάχρονος Sanele Masilela από τη Νότιο Αφρική παντρεύτηκε την 61χρονη μητέρα πέντε παιδιών, Helen Shabangu, η οποία είναι ήδη παντρεμένη.

Το περίεργο αυτό ζευγάρι αντάλλαξε δαχτυλίδια, επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο μικρός Sanele, ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του νεκρού παππού του, ο οποίος του είχε πει πως ήθελε να τον δει να παντρεύεται.

Ο νεαρός Sanele δήλωσε: «Είπα στη μητέρα μου πως θέλω να παντρευτώ, επειδή ήθελα να χαροποιήσω τον νεκρό παππού μου. Είμαι ευτυχισμένος που παντρεύτηκα την Ηelen. Φυσικά κια θα συνεχίσω το σχολείο μου. Όταν μεγαλώσω, θα παντρευτώ κάποια γυναίκα της ηλικίας μου».

Από την άλλη, η μητέρα του αγοριού είπε: «Με την πράξη του αυτή, έκανε τους προγόνους του χαρούμενους. Αν δεν το είχαμε κάνει, κάτι κακό θα είχε συμβεί στην οικογένεια» και τόνισε πως η πράξη αυτή είναι συμβολική και πως ο γιος της δε δεσμεύεται από κάποια νομική υποχρέωση.

Aπό την πλευρά της, η νύφη δήλωσε: «Είμαι ήδη παντρεμένη και μητέρα πέντε παιδιών. Είναι μια απλή τελέτη, η οποία έκανε χαρούμενους τους προγόνους. Αυτό μου αρκεί».

Η Helen και ο μικρός Sanele δεν υπέγραψαν oύτε πιστοποιητικό γάμου, ούτε μένουν μαζί.

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα