Εκπαίδευση Ηλεία

Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 με την «αυλαία» να ανοίγει την προσεχή Τρίτη 6 Ιουνίου, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, για τους 250 υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων. Οι 979 υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, θα μπουν στα εξεταστικά κέντρα μια ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου και οι φετινές εξετάσεις να διεξαχθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Η σύσκεψη των προέδρων των Λυκειακών Επιτροπών

Χθες το πρωί, στο μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή των προέδρων των Λυκειακών Επιτροπών, υπό τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της Επιτροπή Εξετάσεων ΔΔΕ Ηλείας Βασίλη Δημητρέλο, με τη συμμετοχή και του Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων Νίκου Αγγελόπουλου, της γραμματέως της Επιτροπής Εξετάσεων Χρύσας Μίνου και του υπεύθυνου του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Παναγιώτη Δρούζα. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε ενημέρωση για λειτουργικά θέματα που αφορούν στην ομαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τόσο σε γραφειοκρατικό επίπεδο όσο και στην ηλεκτρονική επικοινωνία. Εκφράστηκαν απορίες, δόθηκαν εξηγήσεις και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα που θα μπορούν να προσθέσει – ίσως – παραπάνω άγχος στους υποψήφιους μαθητές.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα