Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για τους Περιφερειακούς Κολυμβητικούς Αγώνες – Θα διεξαχθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο Ήλιδας

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στις 9-10 Ιουνίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Ήλιδας.

Πρόκειται φυσικά για τους Περιφερειακούς Κολυμβητικούς Αγώνες, Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών κατηγοριών, οι οποίοι θα φέρουν στην πόλη της Ηλείας εκατοντάδες αθλητές και ακόμη περισσότερους επισκέπτες (γονείς των παιδιών, συνοδούς κ.α).

Για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων πρόσφατα είχε επισκεφτεί το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, ο ταμίας της Κολυμβητικής ομοσπονδίας κ. Ηλίας Ξίαρχος και άλλα στελέχη της ΚΟΕ, που ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του από τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Μανωλόπουλο.

Επίσης για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων, έχουν ήδη τοποθετηθεί οι ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές, με τις οποίες θα χρονομετρούνται οι αθλητές στις διαδρομές.

Οι ιθύνοντες του Δήμου, προετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την πρώτο επίσημο κολυμβητικό αγώνα της ιστορίας του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας, την ημερίδα ορίων της περιφέρειας Πελοποννήσου, για μικρές ηλικίες αθλητών, μια ημερίδα που αναμένεται να προσελκύσει όπως αναφέραμε, πολλές εκατοντάδες αθλητές από όλη την Πελοπόννησο.

Όλη η επικαιρότητα