Όλα για το σπίτι και την εστίαση! – Το νέο πολυκατάστημα της Άννας – Μαρίας Μπακοβασίλη στο Λαντζόι

Share

Όσα έχετε ονειρευτεί για τη λειτουργικότητα, την καθαριότητα, τη διακόσμηση και την αισθητική του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου, μπορείτε να τα βρείτε στο νέο πολυκατάστημα της Άννας – Μαρίας Μπακοβασίλη στο Λαντζόι.

Σε έναν άνετο χώρο μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρηστικά και διακοσμητικά είδη για εσάς και τους αγαπημένους σας ή και να τα προσφέρετε στα νεαρά ζευγάρια που χτίζουν το δικό τους σπιτικό, καθώς λειτουργεί και λίστα γάμου.

Διακόσμηση και φινέτσα

Στο πολυκατάστημα της Άννας- Μαρίας Μπακοβασίλη μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη, ριχτάρια, έπιπλα, αλλά και μικροέπιπλα, πολλά φωτιστικά, χαρτικά και απορρυπαντικά.

Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε τα πάντα για την κουζίνα και το μπάνιο σας και γενικά όσα χρειάζεστε για να «ντύσετε» και να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Είδη εποχής

Εκτός από τα παραπάνω είδη τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε ετήσια βάση, στο κατάστημα λειτουργεί και τμήμα με είδη εποχής όπως αποκριάτικα- χριστουγεννιάτικα και καλοκαιρινά σε μεγάλη ποικιλία. Επιπλέον μπορείτε να προμηθευτείτε έπιπλα κήπου και είδη εξοχής για να διαμορφώσετε τον χώρο σας με γούστο, άνεση και πολυτέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης πολλών ειδών κατόπιν συνεννόησης, για τη διεξαγωγή κοινωνικών εκδηλώσεων όπως stands, τραπέζια, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα.

Χειροποίητα ξύλινα

Στο κατάστημα λειτουργεί και τμήμα με χειροποίητα διακοσμητικά και χρηστικά ξύλινα είδη ελληνικής κατασκευής.

Λαντζόι Πύργου Ηλείας

Τηλ 26210 62441 & 6942266235

Facebook: Όλα για το σπίτι και την εστίαση

Instagram: spitikaiestiasi.gr