Βιβλίο

Όλα Τα Κομμάτια Της: Το βιβλίο πίσω από την επιτυχημένη σειρά του Netflix!

Το «Όλα τα Κομμάτια της», το οποίο έφθασε στο νούμερο ένα της λίστας Best Seller των Sunday Times, κυκλοφορεί στη χώρα μας, από τις εκδόσεις Floral.
Ακούστε το άρθρο

Pieces of her, ή αλλιώς Όλα τα Κομμάτια της.

Είτε ψάξεις τον τίτλο αυτής της σειράς στα αγγλικά είτε στα ελληνικά, ένα είναι σίγουρο, θα την βρεις να φιγουράρει πολύ ψηλά στις «τάσεις» της δημοφιλούς πλατφόρμας του Netflix.

Η σειρά χαρακτηρίζεται ως θρίλερ μυστηρίου, και πρωταγωνίστρια της είναι η ταλαντούχα και πολυβραβευμένη ηθοποιός, Τόνι Κολέτ.

Ένα από τα δυνατά της σημεία είναι το εξαιρετικά καλοχτισμένο σενάριο, κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς η πλοκή βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της επιτυχημένης συγγραφέως, Κάριν Σλότερ.

Το «Όλα τα Κομμάτια της», το οποίο έφθασε στο νούμερο ένα της λίστας Best Seller των Sunday Times, κυκλοφορεί στη χώρα μας, από τις εκδόσεις Floral.

Στιγμιότυπο από την σειρά

Κεντρική ηρωίδα του βιβλίου, είναι η Λόρα Όλιβερ, μια γυναίκα που ζει μια ήρεμα, σε ένα παραθαλάσσιο προάστιο. Η κόρη της Άντρεα, πιστεύει πως γνωρίζει τα πάντα για την μητέρα της. Θεωρεί πως είναι μια γυναίκα που δεν έχει τίποτα να κρύψει. Τι θα μπορούσε να κρύψει άλλωστε ένας άνθρωπος που ζει μια απόλυτα συνηθισμένη ζωή; Όλα αλλάζουν όμως, μέσα σε ένα απόγευμα, όταν η Λόρα θα επέμβει δυναμικά σε ένα τυχαίο περιστατικό βίας. Η Άντρεα θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πραγματικά η μητέρα της είναι το άτομο που φαίνεται.

Μητέρα. Ηρωίδα. Ψεύτρα. Δολοφόνος; Τι κάνεις όταν ο άνθρωπος που ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον δεν είναι αυτός που νομίζεις;

Μια μητέρα, μια κόρη. Μια ταυτότητα που κανονικά θα έμενε θαμμένη για πάντα. Ένα μυστικό από το παρελθόν. Μια σκοτεινή απειλή που μπορεί να καταστρέψει και τις δυο τους.

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ

«Μ’ αυτό το βιβλίο η Slaughter επιστρέφει ξανά στην κορυφή της λίστας με τους συγγραφείς θρίλερ».
– Publishers Weekly
 «Ένα εκρηκτικό βιβλίο υψηλού επιπέδου, γεμάτο ίντριγκα και αγωνία».
– USA Today 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Karin Slaughter είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες συγγραφείς crime στον κόσμο. Τα έργα της έχουν εκδοθεί σε 120 χώρες, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. To Cop Town ήταν υποψήφιο για το βραβείο Edgar, ενώ τα μυθιστορήματά της Pretty Girls, The Good Girl και Όλα τα κομμάτια της, έγιναν μπεστσέλερ των New York Times. Η Slaughter έχει επίσης ιδρύσει το Save the Libraries – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της λειτουργίας, της ανάπτυξης και του προγραμματισμού των βιβλιοθηκών στις ΗΠΑ. Zει στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Όλη η επικαιρότητα