Ελλάδα

Όλα τελείωσαν μπαμπά – Η συνομιλία του έλληνα ναυτικού με τον πατέρα του μετά την απελευθέρωση

Ακούστε το άρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πατέρας του έλληνα ναυτικού που είχε απαχθεί από πειρατές στο Τόγκο από την στιγμή που έγινε γνωστή η απελευθέρωσή του.

Ο πατέρας του Δημήτρη Γκιάτη μιλώντας στο Πρώτο Θέμα αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον γιο του αμέσως μετά την απελευθέρωσή του από τους πειρατές .

«Όλα τελείωσαν μπαμπά, τώρα θα δούμε πότε θα φύγω από εδώ», είπε στον πατέρα του ο νεαρός, που πέρασε πάνω από έναν μήνα στα χέρια των πειρατών.

Ο Θεόδωρος Γκιάτης ανέφερε ότι η οικογένεια του ευχαριστεί τον Θεό για τη σωτηρία του παιδιού τους. Όπως είπε, το θλιβερό είναι ότι χάθηκε ο τέταρτος ναυτικός, μια ανθρώπινη ζωή.

«Με την χαρά ήρθε και η λύπη» είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Γκιάτης, που πληροφορήθηκε χθες την είδηση για την απελευθέρωση του γιου του από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Όπως είπε, μπορεί ακόμα και σήμερα να δοθεί το ελεύθερο στον γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα. Ο ίδιος βρίσκεται στο Μεσολόγγι και περιμένει πότε θα λάβει το τηλέφωνο ότι επιστρέφει το παιδί του για να έρθει Αθήνα να το υποδεχθεί.

Όλη η επικαιρότητα