«ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ξεκινούν το ταξίδι τους από την Ηλεία

Με ειδικά αφιερώματα στην ΑΕΚ Πύργου και την ΑΕΚ Κ. Παναγιάς πραγματοποιείται το Σάββατο το απόγευμα στις 7:30 και στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Πύργου η εκδήλωση παρουσίασης του μοναδικού στο είδος του βιβλίου «ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» που επιμελήθηκε και έγραψε μετά από μακροχρόνια έρευνα ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

Πρόκειται για τον πρώτο σταθμό σε ένα «ταξίδι» της συγκεκριμένης έκδοσης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως και του εξωτερικού μετά από αίτημα πολλων φίλων της ΑΕΚ οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον να ενημερωθούν για πράγματα που ακόμη και σήμερα παραμένουν άγνωστα για την ιστορική πορεία αλλά και την παγκόσμια διεύρυνση του Συλλόγου.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον ίδιο τον συγγραφέα Νίκο Αγγελίδη που θα μιλήσει αναλυτικά και σε τομείς για το αποτέλεσμα της έρευνας του σχετικά με όλες τις ομάδες που φέρουν το όνομα ΑΕΚ ή έχουν ως έμβλημα τους τον Δικέφαλο Αετό και η καθεμιά από αυτές είτε στο ποδόσφαιρο είτε σε κάποιο άλλο άθλημα γράφει ή έγραψε την δική της ιστορία…

Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει και προβολή σπάνιου φωτογραφικού υλικού ενώ ιδιαίτερη μνεία θα γίνει για το τοπικό Ενωσίτικο στοιχείο. Να σημειωθεί ότι παρόμοια εκδήλωση έχει γίνει μέχρι σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία, μόνο στην Αθήνα.

Καλούνται να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου οι πολίτες του Νομού, οι φίλαθλοι και φυσικά οι φίλοι της ΑΕΚ στην Ηλεία που αναμένεται να δώσουν ξεχωριστό παρών στην εκδήλωση.

Καλούνται επίσης και οι παράγοντες φίλοι και αθλητές που έχουν θητεύσει στην ΑΕΚ Πύργου και στην ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς, κάτι που θα δώσει και έναν διαφορετικό τόνο στην παρουσίαση. Άλλωστε και για τις δύο αυτές ομάδες γίνεται αναλυτική αναφορά στο ίδιο το βιβλίο του Ν. Αγγελίδη (βλ. φωτο).

Να προστεθεί τέλος ότι για την έκδοση έχουν γίνει εξαιρετικές κριτικές αφού το βιβλίο  «ΟΙ ΑΕΚ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» κερδίζει τόσο σε ουσία και περιεχόμενο όσο και σε εντυπώσεις. Τα περισσότερα βέβαια από τον ίδιο τον συγγραφέα στον χώρο της βιβλιοθήκης του Πύργου. Και μετά τον Πύργο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα!