Ηλεία

Όλη η Ηλεία μια αγκαλιά: Επιχειρηματίες από την Ηλεία στέλνουν τις δικές τους ευχές

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις του τόπου  που υπάρχουν, γιατί  δίνουν ζωντάνια και θέσεις εργασίας και ευχή δική μας είναι να είμαστε όλοι εδώ και του χρόνου ξανά, με υγεία και χαρά!
Ακούστε το άρθρο

Επιχειρηματίες από την Ηλεία στέλνουν τις δικές τους ευχές για υγεία, αγάπη και ευημερία. Παραδέχονται ότι η «αγορά»  πέρασε και περνάει δύσκολες ώρες, πλην όμως  υπάρχει ελπίδα και πρέπει να υπάρχει ελπίδα! 

Μπορεί η πανδημία να δημιούργησε άλλα δεδομένα, παράλληλα όμως μας έκανε και πιο δυνατούς.  Έστω ξαφνικά και με βίαιο τρόπο, αναθεωρήσαμε  συμπεριφορές, στάσεις, αξίες και βάλαμε  άλλες προτεραιότητες. 

Ίσως και να συνειδητοποιήσαμε την αξία της υγείας, της αγάπης και της αγκαλιάς, γιατί πολλές φορές τα λέμε μόνο και μόνο από συνήθεια. 

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις του τόπου  που υπάρχουν, γιατί  δίνουν ζωντάνια και θέσεις εργασίας και ευχή δική μας είναι να είμαστε όλοι εδώ και του χρόνου ξανά, με υγεία και χαρά !

«Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, , Επιτυχίες…Ας γίνουν οι ευχές σας… πραγματικότητα. Η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα να οδηγεί τους στόχους και τα όνειρά σας», εύχεται ο Τάσος Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Jazmin.gr/Kritana Candles & Diffusers.

Μαζί με τον 4 μηνών πρίγκιπά της, μας εύχεται αυτές γιορτές η Διονυσία Αλεξοπούλου από το New Classico στο Κάστρο Κυλλήνης, «Μακάρι το Πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει ως δώρο Υγεία, Χαρά και όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές !».

Ο Ανδρέας και Θοδωρής Θεοδωρόπουλος από το La Sueno café bar στη Βάρδα, εύχονται υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με την ελπίδα η νέα χρονιά να μας βρει όλους καλά και ενωμένους για ένα καλύτερο αύριο, εύχεται ο Φώτης Βασιλακόπουλος που διατηρεί το κατάστημα ενδυμάτων Jordan στον Πύργο.

Για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά εύχομαι υγεία και δουλειά σε όλους και να τελειώνουμε με την covid19, μας είπε ο Γιώργος Μυλωνάς, baristas από το Akis Alchemy, στην Κρέστενα.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Stirixis ΑΕ, Αλέξιος Νταουλάρης εύχεται από καρδιάς υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους, με την ελπίδα το 2022 να είναι η τελευταία χρονιά της πανδημίας.

Η μαγεία των Χριστουγέννων να σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αλήθεια και φως! Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος και δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος, εύχεται σε όλους ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ιδιοκτήτης του Pit Stop A, εμπόριο Ελαστικών/ Βουλκανιζατέρ, 1ο χλμ Πύργου Ολυμπίας.

Οι περσινές γιορτές ήταν από τις πιο δύσκολες μας λέει η Ζωή Μητρογιάννη από το εστιατόριο «Πλατεία Ηρώων» στην Αμαλιάδα και προσθέτει:«μάθαμε ότι το πολυτιμότερο πράγμα είναι η υγεία και να είμαστε κοντά στις οικογένειες μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Εύχομαι αυτές τις γιορτές να μην είναι τίποτα ικανό να χαλάσει την ευτυχία μας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα βγούμε στο τέλος νικητές. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ελπίζω όσοι έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !

Ο Παναγιώτης Κηπουρός από τα συστήματα και φίλτρα νερού Aquafreshe στην Ανδραβίδα, εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με αγάπη, υγεία και φώτιση.

Η γέννηση του Χριστού, εύχεται ο Κώστας Ντεβενέζος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων, να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Με όλα όσα βιώνουμε εδώ και σχεδόν δυο χρόνια, εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και να μη χάσουμε την ελπίδα μας, μας λέει ο Μέλτης Βασιλακόπουλος από το κατάστημα Croco Kids.

Ο Χαράλαμπος Κουργιαλάς που διατηρεί το κρεοπωλείο-ψησταριά «ο Πανάκης» στο Κουρτέσι, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία.

Λαμπερά Χριστούγεννα με υγεία για όλους και μια μεγάλη αγκαλιά για τον καθένα ξεχωριστά, εύχεται η Εύη Ρουμπάνη που διατηρεί κατάστημα με υποδήματα στον Πύργο και μας προτρέπει να κάνουμε την κάθε ημέρα γιορτή.

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και να βγούμε γρήγορα νικητές από την περιπέτεια που μας έχει οδηγήσει η πανδημία, εύχεται ο Λευτέρης Πλανήτερος που διατηρεί σχολές οδηγών στην Αμαλιάδα, τη Γαστούνη και την Ανδραβίδα.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο εύχεται ο Δημήτρης Αθανασούλης από τη Γαστούνη και την εταιρεία John Deere με λιγότερα προβλήματα, ευημερία και υγεία για το 2022.

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο, εύχεται ο Γιώργος Αντωνόπουλος που διατηρεί το κατάστημα Autoparts στην Αμαλιάδα με τα αγροτικά μηχανήματα και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Η Ιωάννα Θεοδωροπούλου και η Vepharm AE, εύχονται ολόψυχα καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και επιτυχίες.

Υγεία πάνω απ΄όλα και περισσότερα χαμόγελα εύχεται ο Γιάννης Γεωργακόπουλος από το «ΚΟΣΜΗΜΑ» στην Αμαλιάδα και επισημαίνει αυτές τις γιορτές ας ψωνίσουμε από τις τοπικές αγορές και να υποστηρίξουμε το συμπολίτη μας.

Από την εταιρεία Geosolution στην Εφύρα που παράγει φυτικά λιπάσματα, η Πανωραία Ρουμελιώτη και ο Δημήτρης Γεωργούλιας εύχονται σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία, να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό μας στο περιβάλλον.

Οι γιορτές έρχονται φέτος σε κλίμα έντονης κοινωνικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς οι ευχές μου δεν έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά εκφράζουν την βαθιά επιθυμία μου να μετουσιωθούν σε πράξεις, σε έργα, σε πραγματικότητα.

Για τις Άγιες αυτές Ημέρες σάς μεταφέρω τις ευχές μου για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Ευημερία και Δημιουργικότητα.

Ειδικότερα στους ανθρώπους της αγοράς και του επιχειρείν εύχομαι ολόψυχα δύναμη και αισιοδοξία σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύει ο κλάδος, επισημαίνει ο επιχειρηματίας Τάσος Κάπος, από τη Ζαχάρω.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις καρδιές τους και ας χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται τη ζωή που τους αξίζει, εύχεται η Χρύσα Ρουμπάνη που διατηρεί στον Πύργο κατάστημα με γυναικεία ενδύματα.

Ο Χρήστος Γκέκας από το κατάστημα Athletsholic στη Βάρδα εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο, γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και …του χρόνου να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι εδώ ξανά !

Από τα Λεχαινά ο Διονύσης Κουτσογιαννόπουλος που διατηρεί ψησταριά και κρεοπωλείο εύχεται η Γέννηση του Χριστού μας να δώσει φώτιση και ένα χαρούμενο μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο.

Η Ανδριάνα και ο Δημήτρης Λιακόπουλος, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αμαλιάδα στις Υδρορροές Λιακόπουλος, εύχονται αυτές τις γιορτές υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, δημιουργικότητα και οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα.

Για ευχή μου έρχονται τα λόγια του Τσαρλς Μπουκόφσκι ‘’Θα ήθελα ένα Δεκέμβρη με φώτα σβηστά και ανθρώπους αναμμένους’’, μας λέει η Πηνελόπη Καλογεροπούλου από το εργαστήρι το «Λειρί του κόκορα» στην Κρέστενα και εύχεται να φύγει ο φόβος από τους ανθρώπους για να ξαναβρούμε την όρεξη, την ζωντάνια, την δημιουργικότητα και να αγκαλιάσουμε ξανά ο ένας τον άλλον χωρίς δισταγμό !

Όλη η επικαιρότητα