Ηλεία

Ολιγοήμερη Παράταση Εγγραφών Ι.ΙΕΚ από το Υπουργείο Παιδείας

Ακούστε το άρθρο

Μετά από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, γίνεται ολιγοήμερη επέκταση της προθεσμίας για τις Εγγραφές νέων σπουδαστών Ι.ΙΕΚ, όπως ανακοίνωσε το ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, με έδρα τα Καβάσιλα Γαστούνης (πρώην Γυμνάσιο).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Συντονιστής του Τεχνολογικού ΙΕΚ κ. Παναγιώτης Σκαρτσιάρης και εκ μέρους της Διοίκησης της εκπαιδευτικής δομής, «η δυνατότητα που δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας, είναι σημαντική, αφού άτομα που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε ειδικότητες της επιλογής τους, αλλά και άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, έχουν ακόμη μια ευκαιρία, μέσω της ολιγοήμερης παράτασης Εγγραφών. Εμείς σαν ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ Ι.ΙΕΚ είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων, για να τους ενημερώσουμε περί των σπουδών τους στο εκπαιδευτικό μας ίδρυμα, καθώς και της προοπτικής που μπορούν να έχουν μέσω αυτών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κ. Νίκου Διαμαντόπουλου, από πλευράς της Διεύθυνσης του Ελληνορωσικού ΙΕΚ, όπου ανέφερε πως «για ακόμη λίγες μέρες, όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΙΕΚ, έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν! Και τούτο, μετά από την σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Όποιοι επιθυμούν λοιπόν, να εγγραφούν σε μια από τις 21 επιλεγμένες ειδικότητες της Σχολής μας, και να πραγματοποιήσουν αναγνωρισμένες σπουδές και μάλιστα στον τόπο τους, θα πρέπει να το κάνουν εντός της εβδομάδας. Οι ευκαιρίες αποκτούν αξία, όταν αξιοποιούνται».

Όσον αφορά τις Ειδικότητες του ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ Ιδιωτικού Ι.Ε.Κ., ενδεικτικά αναφέρονται:

CHEF ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

– ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

– ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

– ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

– ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ – ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ  

– ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ – ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ  

– ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

– ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

   Οι Εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της προσεχούς εβδομάδας, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, όπου και η καταληκτική τους ημερομηνία, καθημερινά το πρωί, από 10.00 έως 13.00 & τα απογεύματα Δευτέρας & Τετάρτης από 18.00 έως 21.00. Για πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2623035597 – 6932280017 – 6973579394 (iiektexnologiko@yahoo.gr).

Όλη η επικαιρότητα