Όλοι μαζί για το Στενό: Δεν έπεφτε… μήλο στην αγροτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Στενού

Share

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στους αγρότες και τα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία δεν αφορούν μόνο την αγροτική οδοποιία, αλλά και την έγκυρη ενημέρωση των αγροτών σε θέματα που αφορούν το μέλλον του αγροτικού μας τομέα.

Στο πλαίσιο αυτής της αρωγής της αγροτικής ζωής, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στη Κοινότητα Στενού, στην οποία βρέθηκε πλήθος αγροτών όχι μόνο από την τοπική κοινότητα, αλλά από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ενώ το πλέον αξιοσημείωτο και ελπιδοφόρο στοιχείο ήταν το εύρος των ηλικιών, όπου η πλειοψηφία ήταν αγρότες νεαρής ηλικίας.
Συγχαρητήρια, επίσης, στον Αντιδήμαρχο, κ. Μαρκόπουλο, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση πάνω στις προοπτικές αλλά και στα προβλήματα της τοπικής γεωργικής παραγωγής. Σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του κ. Δημάκου, Προϊστάμενου Τμήματος Γεωργικής Ανάπτυξης και Ελέγχου Ν. Αρκαδίας, και του κ. Αραμπατζή, Οικονομικού Διευθυντή TIMAC AGRO -ΛΗΔΑ.
Η πρωτοβουλία λειτουργίας γραφείου ενημέρωσης αγροτών στις δημοτικές ενότητες από γεωπόνο του Δήμου μας, δίνει την δυνατότητα στους αγρότες και κτηνοτρόφους να ενημερώνονται δια ζώσης για θέματα που τους αφορούν.