ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

Ολόκληρη – παρά ένα ματς – σήμερα η 9η αγωνιστική!

Ακούστε το άρθρο

Έξι παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία, με το μοναδικό που θα παιχτεί αύριο να είναι αυτό ανάμεσα στον Αλφειό και τον Ενιπέα. Συγκεκριμένα, το σημερινό μενού περιλαμβάνει τις επικίνδυνες εξόδους του Ξενοφώντα στο Χάβαρι και της Δόξας στη Ζαχάρω, τις εντός έδρας αναμετρήσεις με Θύελλα και Πηνεία για Νίκη Τραγανού και Μακρίσια αντίστοιχα καθώς και τον «τελικό» στην ουρά ανάμεσα σε Ηλειακό και Κουρτέσι. Στην Μανολάδα τέλος, η Προοδευτική θα υποδεχτεί τα Καβάσιλα. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Χάβαρι – Ξενοφών Κρεστένων: Δυο σερί ήττες μετρά ο ΑΟΧ, που με σκοπό να μη χάσει άλλο έδαφος στη βαθμολογία και να υπερασπιστεί τη δυνατή του έδρα θα υποδεχτεί σήμερα τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Η ομάδα του Ντ. Παναγιωτακόπουλου απ’ την άλλη, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα ταξιδέψει στο Χάβαρι με στόχο το διπλό που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή.

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Δόξα Ν. Μανολάδας: Την απόσταση ασφαλείας που έχει αυτή τη στιγμή από την διακεκαυμένη ζώνη θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως που με στόχο ένα μεγάλο αποτέλεσμα, θα κοντραριστεί με τη Δόξα η οποία και φέτος έχει βάλει τον πήχη ψηλά και θέλει να παραμείνει εντός τετράδας και μετά από αυτό το ματς.

Νίκη Τραγανού – Θύελλα Πύργου (γηπ. Γαστούνης): Με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία θα αντιμετωπίσει στο Δημ. Στάδιο Γαστούνης τη Θύελλα Πύργου η Νίκη Τραγανού. Οι Πυργιώτες αντίθετα, έχουν χάσει λίγος έδαφος σε σχέση με το εξαιρετικό ξεκίνημα που είχαν κάνει, ωστόσο παραμένουν δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος και σήμερα θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Μακρίσια – ΑΕ Πηνείας: Σταθερά ψηλά συνεχίζει να βρίσκεται ο ΑΟ Μακρισίων που σήμερα έχει την ευκαιρία να φτάσει σε μια ακόμα εντός έδρας νίκη, υποδεχόμενος την αδύναμη ΑΕ Πηνείας που προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Ηλειακός Λεχαινών – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Μονόδρομο αποτελεί για τον Ηλειακό η νίκη στον σημερινό αγώνα ενάντια στο Κουρτέσι, καθώς σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει πολύ πίσω. Ο ΑΠΟΚ βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τον σημερινό του αντίπαλο και μετά τη λήξη του αγώνα, θέλει τουλάχιστον να έχει κρατήσει την διαφορά σε αυτά τα επίπεδα.

Προοδευτική Μανολάδας – Ατρόμητος Καβασίλων: Από τρεις συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Προοδευτική και σήμερα κόντρα στα Καβασιλα, δε μπορεί παρά να έχει στόχο τη διεύρυνση αυτού του σερί. Ο Ατρόμητος από την άλλη, έχει μεν ποιοτικό ρόστερ ωστόσο δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα τώρα να ψάχνει βαθμό ή βαθμούς σε κάθε γήπεδο προκειμένου να μην υποχωρήσει κι άλλο.

Η Βαθμολογία (Σε 8 αγώνες)

Νίκη Τραγανού 21-3 21
Ολυμπιακός Σαβαλίων 11-4 19
Ξενοφών Κρεστένων 21-7 17
Δόξα Ν.Μανολάδας 16-4 17
—————————————-
Προοδευτική Μανολάδας 10-7 16
Μακρίσια 13-9 15
Θύελλα Πύργου14-9 15
Ενιπέας Λαντζοΐου 14-8 14
Αλφειός Επιταλίου 9-7 13
Χάβαρι 12-14 10
Ολυμπιακός Ζαχάρως 11-11 9
Ατρόμητος Καβασίλων 9-12 7
ΑΠΟ Κουρτεσίου 11-25 6
————————————
Ηλειακός Λεχαινών 7-18 3
ΑΕ Πηνείας 7-24 3
————————————
Εθνικός Αμπελ. 0-24 –

* Βαθμούς με τον Εθνικό Αμπ/κάμπου έχουν πάρει το Κουρτέσι, η ΑΕ Πηνείας, η Δόξα Ν. Μανολάδας, τα Μακρίσια, ο Ηλειακός Λεχαινών, το Χάβαρι, ο Ατρόμητος Καβασίλων και η Θύελλα

Όλη η επικαιρότητα