Ηλεία

Ολοκληρώνεται το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού 504.000€

Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας: Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής από την πρώτη στιγμή
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώνεται το έργο με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού 504.000€, αφού πραγματοποιήθηκαν, από τον αρμόδιο εργολάβο, και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του νέου δρόμου που οδηγεί από τη Νέα Φιγαλεία προς Αγία Άννα (τοποθεσία Λεμονιά). Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αφορούν τμήμα προ υπάρχουσας αγροτικής οδού σε μήκος περίπου 5 χιλιομέτρων.

Ένα ακόμα ουσιαστικό έργο στον Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας

Το σημαντικό αυτό έργο αγροτικής οδοποιίας, θα «λύσει» τα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον εύκολη και άμεση πρόσβαση στα κτήματα και τις καλλιέργειές τους.

Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας: Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής από την πρώτη στιγμή

Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και επεσήμανε τη σημαντικότητα του έργου για τους κατοίκους της περιοχής τονίζοντας ότι «σκοπός της δημοτικής αρχής, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών όλων των κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε την προσπάθεια και διεκδικούμε».

Όλη η επικαιρότητα