Ηλεία

Ολυμπία: Απόπειρα (;) αρπαγής ανήλικου στον Πλάτανο

Ακούστε το άρθρο

Φόβο και έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου, η απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού, ενώ περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη μητέρα του, στην Ε.Ο Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ύποπτου αυτοκινήτου απέβησαν άκαρπες, ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα στον δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ενώ το 7χρονο αγοράκι προχωρούσε με την μητέρα του στην άκρη του δρόμου, με προορισμό το Σούπερ Μάρκετ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πλατάνου. Ένα λευκό αυτοκίνητο – τύπου κλούβα – σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους κι ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε την πλαϊνή πόρτα του οχήματος. Ωστόσο, η παρουσία διερχόμενου αυτοκινήτου που εμφανίστηκε πίσω από την κλούβα φαίνεται πως «χάλασε» τα όποια σχέδια των επιβαινόντων, που έκλεισαν την πόρτα και το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα. Η μητέρα, σοκαρισμένη από το περίεργο περιστατικό, το μόνο που πρόλαβε να δει είναι ότι το είχα είχε πινακίδες κυκλοφορίας από το εξωτερικό, χωρίς όμως να μπορέσει να συγκρατήσει τον αριθμό.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία

Στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο σύζυγός της, ενώ αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομίας, με τους Αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας να ξεκινούν έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος. Ωστόσο, δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Για το περιστατικό, οι γονείς ενημέρωσαν την Διεύθυνση του σχολείου, με τους εκπαιδευτικούς να ενημερώνουν με τη σειρά τους, τους γονείς των μαθητών, προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συνοδεύουν τα παιδιά τους, τόσο στο σχολείο (σ.σ το οποίο βρίσκεται σε σχετικά μεγάλη απόσταση από το κέντρο, με αυξημένη κίνηση στο τμήμα της παλιάς Ε.Ο) όσο και στις απογευματινές τους δραστηριότητες.

Οι κάτοικοι και δη οι γονείς της ευρύτερης περιοχής, είναι ιδιαίτερα θορυβημένοι από το περίεργο συμβάν, καθώς φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στην περιοχή ένα τέτοιο περιστατικό.

Όλη η επικαιρότητα