Ηλεία

Ολυμπία: Έτσι θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα

Η παρουσίαση των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από την Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους φορείς και συλλόγους της πόλης , πραγματοποιήθηκε χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χάρης Σπηλιόπουλος επισήμανε ότι η δημοτική αρχή προσπάθησε να καλύψει τις ανάγκες στολισμού σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, προκειμένου όλοι οι δημότες από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο χωριό να «αισθανθούν» το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Επίκεντρο των  εκδηλώσεων θα είναι η έδρα του Δήμου, η πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, αφού όπως ανέφερε ο κ Σπηλιόπουλος αλλά και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας Παναγιώτης Μαντάς, η κεντρική Χριστουγιεννιάτικη Εκδήλωση με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και πλήθος άλλων δράσεων και εκπλήξεων  θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.00  στον χώρο της εκκλησίας «Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Αρχαίας Ολυμπίας Χαρά Παναντωνοπούλου καθώς και τα μέλη του συλλόγου Μαρίνα Ζαφειροπούλου, Irina Costin και Διονυσία Ανδριοπούλου τόνισαν ότι όλοι οι φορείς που συμμετέχουν στην εκδήλωση έχουν προετοιμάσει πολλές δράσεις για τα μικρά παιδιά αλλά και τους μεγάλους, ενώ απεύθυναν κάλεσμα σε όλους να βρεθούν και να πάρουν μέρος, μετέχοντας και αυτοί στην γιορτή.

Οι φορείς που συμμετέχουν είναι η  Τοπική Κοινότητα Αρχ. Ολυμπίας , ο Εμπορικός Σύλλογος ,ο  Σύλλογος Ξενοδόχων , ο Α.Ο. Ολυμπιονίκης , η  ΑΟΛΜΟ, ο Φυσιολατρικός & Πολιτιστικός Σύλλογος, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου  και το Κέντρο Κοινότητας .

Όλη η επικαιρότητα