Αθλητισμός Ηλεία

Ολυμπία: Street Volley 4χ4 στο κέντρο της πόλης

Ακούστε το άρθρο

Τουρνουά Street Volley, διοργανώνουν την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 9:00 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βόλεϊ (παράρτημα Δυτικής Ελλάδας), και το Αθλητικό Σωματείο της πόλης Α.Ο Ολυμπιονίκης.

Οι διοργανωτές, θα δώσουν την ευκαιρία στη νεολαία της περιοχής, καθώς και στους  αθλητές  των όμορων Ακαδημιών που θα συμμετέχουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν το βόλεϊ. Η διοργάνωση έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα με κύριο στόχο την μύηση των μαθητών στο άθλημα του βόλεϊ.

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων από όλα τα σχολεία του νομού Ηλείας. Η συγκρότηση τους σε ομάδες θα γίνει πριν τους αγώνες από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ.

Άθληση και ενημέρωση

Παράλληλα στο πρόγραμμα, εκτός των αθλητικών δράσεων, περιλαμβάνεται και ενημέρωση στους συμμετέχοντες από Επιστήμονες, για την Στοματική Υγιεινή, καθώς επίσης και ομιλία από τον Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Κουτσολιά Νικόλαο, με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Αρχαία Ελληνική Εκπαίδευση».

Καλούμε όλους τους μαθητές των σχολείων του Νομού μας αλλά και όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την ξεχωριστή εμπειρία του Street Volley 4χ4 να συμμετέχουν σε αυτήν την διοργάνωση.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ιδιαίτερα ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και συγκεκριμένα την διευθύντρια κα Ερωφίλη-Ίριδα Κόλλια για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολυμπία, Ευρωπαϊκή αθλητική πόλη 2018».

Όλη η επικαιρότητα