ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αλφειός Επιταλίου 1-3: Ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Μάζη!

Ακούστε το άρθρο

«Ζωντανός» στην διεκδίκηση μιας θέσεως στα πλει – οφ ανόδου της Α1, παρέμεινε ο Αλφειός Επιταλίου, κερδίζοντας με σκορ 3 – 1 την Ολυμπιάδα Γουμέρου! Παρότι βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0, έκανε την ανατροπή , ,ε αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α΄ μέρος με τον Ν. Ροδόπουλο και διατήρησαν το 1-0 μέχρι και την ανάπαυλα. Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Μπακάλη πέτυχε τρία γκολ στην επανάληψη όπως προαναφέραμε, με τον Μάζη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 55’ με πέναλτι, τον Καλαντζή να δίνει στο προβάδισμα με 1-2 στο 62’ και τον Μάζη ξανά να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 70’.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (85’ Φωτακόπουλος), Κολοβάδης, Γεωργίου (65’ Κουσκουλιάνος), Σ. Μπίρμπας (87’ Α. Μπίρμπας), Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Καλατζής, Στροφύλλας, Κωνσταντόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (87’ Παυλόπουλος)

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Τζουβάνι (80’ Πρίφτης), Δρογγίτης, Αβραμόπουλος, Κωτσάκης, Τεκερλέκης (82’ Καλομοίρης), Μάζης, Πεσκελίδης (88’ Λυμπερόπουλος), Τριανταφύλλης, Νικολόπουλος, Καλαντζής (65’ Αγριδιώτης)

Όλη η επικαιρότητα