ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Νέος Κόροιβος Κατσαρού 2-2: Έχουν σφυγμό οι νεοφώτιστοι, παραιτήθηκε ο Αγγελόπουλος!

Όρθιος στάθηκε χθες στο Λαντζόι ο Νέος Κόροιβος Κατσαρού που απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ολυμπιάδα Γουμέρου η οποία πλέον αγνοεί τη χαρά της νίκης για 4 σερί ματς ενώ μετά το τέλος, ο Αγγελόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Γαλανόπουλου στο 7’ όμως στο 17’ ο Ν. Ροδόπουλος με σουτ έφερε το ματς στα ίσια, για να έρθει στο 27’ ο Κύτταρης με κεφαλιά να κάνει την ολική ανατροπή για το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 65’ ο Γαλανόπουλος «χτύπησε» ξανά για το 2-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με Στροφύλλα και Κωνσταντόπουλο για τρίτο τέρμα ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 74’ για ανατροπή του Κωνσταντόπουλου ενώ το Κατσαρού λίγο έλειψε να «κλέψει» στο τέλος το ματς με τους Γαλανόπουλο και Μαρνέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης, Αγγελόπουλος (85΄ Ι. Φωτακόπουλος), Κύτταρης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (63΄ Κωνσταντόπουλος), Καλαντζής (85΄ Τζουανόπουλος), Στροφύλλας, Νικολοπουλος, Ν. Ροδόπουλος (73΄ Χρυσαειδής).

KATΣΑΡΟΥ: Πανόπουλος, Μπουτσικάκης (46΄ Βλασσόπουλος), Νταρζάνος, Τόλιας, Ψάρρης, Ιασ. Σπηλιωτόπουλος, Γαλάνης (71΄ Ρωμαίος), Μαρνέρας, Δ. Γαλανόπουλος (90΄ Τζανέτος), Α. Σπηλιωτόπουλος, Νικολόπουλος (78΄ Δ. Σπηλιόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα