ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Προοδευτική Μανωλάδας 1-2: Ανατροπή… παραμονής!

Ακούστε το άρθρο

Πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πήρε χθες μέσα στο Λαντζόι η Προοδευτική Μανωλάδας που επικράτησε με 2-1 επί της Ολυμπιάδας Γουμέρου και έκανε άλμα απευθείας παραμονή ρίχνοντας στα «σχοινιά» τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αλ. Τομαρόπουλου προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Τσίμπρη στο 25’ όμως στο 36’ ο Ορλώφ έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75’ η Προοδευτική έφερε τούμπα το ματς, με τον Ζ. Βαλογιάννη να γράφει το τελικό 1-2 και να δίνει τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην ομάδα του αφού στα εναπομείναντα λεπτά Στροφύλλας και Κωνσταντόπουλος στην ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Μπίρμπας, Ι. Φωτακόπουλος, Αγγελόπουλος(15’ λ.τ. Ν. Ροδόπουλος), Ι. Φωτακόπουλος, Χρυσαειδής(80’ Γ. Ροδόπουλος), Διαμαντάκος(55’ Κουσκουλιάνος), Καλαντζής, Κωνσταντόπουλος, Τσίμπρης, Στροφύλλας

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης(80’ Κρίγκος), Ορλόφ, Μπιτούνης, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Παντελής, Σωτηρόπουλος(88’ Κατσιμπερνάκης), Ζ. Βαλογιάννης, Νικολετάκης(90’ Αντωνόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα