Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός, Europa League: Έτοιμος να γράψει ιστορία απέναντι στη Γουλβς

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον κόσμο του, αλλά με πίστη στην πρόκριση θα υποδεχτεί τη Γουλβς ο Ολυμπιακός (Cosmote Sports 2 και ελεύθερα από το κανάλι της Cosmote στο YouTube), διεκδικώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο θέλει να βρεθεί απόψε ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενήσει τη Γουλβς στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», για τους «32» του Europa League. (Cosmote Sports 2 και ελεύθερα από το κανάλι της Cosmote στο YouTube)

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερήσει από τους ερυθρόλευκους ένα μεγάλο όπλο. Τους οπαδούς που συνηθίζουν να προσφέρουν μεγάλη ώθηση από την εξέδρα, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να πάνε με ευνοϊκό σκορ στην Αγγλία για τη ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με το θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ.

Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από τρία παιχνίδια.

Όσο για το δίλημμα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στους Ρατζέλοβιτς και Μασούρα, φαίνεται πως κατέληξε στον δεύτερο.

Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα