ΕΠΣ Ηλείας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 4 – 0: «Kαθάρισε» στο β΄ μέρος με Σταυρούλια, Κολτσίδα

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει από χθες ο εκπληκτικός φέτος Ολυμπιακός Σαβαλίων, κερδίζοντας με σκορ 4 – 0 τον Ατρόμητο Καβασίλων, που άντεξε στην πίεση… των γηπεδούχων έως το 56΄! Καθώς  έως τότε οι Σαβαλαίοι είχαν τρία δοκάρια με τους Σταυρούλια, Χοτζάι και Χ. Μαρκόπουλο, και πολλές άλλες ευκαιρίες! Όμως στο 56΄ο Σταυρούλιας με ένα  φοβερό γκολ άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος των συμπαικτών του! Οι οποίοι στο 67΄με τον νεοεισελθόντα Κολτσίδα έφτασαν στο 2 – 0, «καθαρίζοντας» και τη νίκη! Στο 74΄ο Σταυρούλιας και πάλι ανέβασε το σκορ στο 3 – 0, για να ‘έρθει στο 83΄ο Κολτσίδας να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0!

ΣΑΒΑΛΙΑ: Κόλιας, Μπογονικολός. Μαρκόπουλος Μ.(71΄Κάσσας), Λαμπρόπουλος(65΄Κανάνι), Χοτζάι, Τσακοπιάκος Θ.(53΄Κολτσίδας), Τσακοπιάκος Κ., Γεωργίου, Μαρκόπουλος Χ.(77΄ Μπουσάι), Καράμπελας, Σταυρούλιας.

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: Κολίντζας, Κορκός, Παπαδημητρόπουλος, Καραβέλας, Γερασιμόπουλος, Δημητρίου, Βασιλάρης, Κορισσιάνος(λ. τρ. 33΄Μαράτος), Σελά(46΄ Νταούρος), Φριντζήλας(77΄Φωτόπουλος), Γαλιάτσος(59΄Γιαννόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα