Ολυμπιακός Σαβαλίων – Αίας Γαστούνης 1-3: Ο Δούλος τον έστειλε ξανά στο +6!

Έπρεπε να περάσει στο ματς ο πολύπειρος Νίκος Δούλος, για να μπορέσει ο πρωτοπόρος Αίας Γαστούνης να κάμψει στα Σαβάλια την αντίσταση του τοπικού Ολυμπιακού στο γειτονικό ντέρμπι, επικρατώντας με σκορ 3 – 1! Ο Αίας μπήκε δυνατά στο ματς, και μόλις στο 4΄ο Ηλ. Μπατζακόπουλος με κεφαλιά από αδράνεια της άμυνας, έκανε το 0 – 1! Τα Σαβάλια που πίεσαν στην επανάληψη, έφτασαν στο 1 – 1 στο 80΄ με κεφαλιά του Σταυρούλια! Έκτοτε έγινε  «μάχη», με τον νεοεισελθόντα Δούλο στο 83΄ να εκτελεί φάουλ ακριβείας, και τον προωθημένο Παπαχριστόπουλο με κεφαλιά να κάνει το 1 – 2! Το «κερασάκι» στη νίκη των πρωτοπόρων που εκμεταλλεύτηκαν με  τον καλύτερο τρόπο την εντός  έδρας ήττα της Δόξας Ν. Μανωλάδας από το Τραγανό, έβαλε στο 90΄ο Δούλος, παίζοντας υπέροχα το ένα – δυο με τον Γ. Σταθάτο!

ΣΑΒΑΛΙΑ: Κουτσαβίτης, Κολτσίδας(89΄Γεωργίου), Μαρκόπουλος Μ, Σαβανίδης, Χοτζάι, Μαρκόπουλος Χ., Νικολόπουλος(75΄Ρούνης), Αβραμόπουλος (70΄ Παρασκευόπουλος), Τσακοπιάκος(52΄Μπογονικολός), Σταυρούλιας, Θ. Αντωνόπουλος.

ΑΙΑΣ: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Χατζηαράπης(84΄ Γεωργόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Γκίνης, Μονόλιθος(75΄ Δούλος), Μπουρούκης(68΄ Βράπι), Μπατζακόπουλος(87΄ Γιαννακόπουλος).