ΕΠΣ Ηλείας

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Ηλειακός Βαρθολομιού 2-3: Την έκπληξη της αγωνιστικής οι νεοφώτιστοι!

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη νίκη και τεράστια βαθμολογική ανάσα για τον Ηλειακό Βαρθολομιού που πήρε σπουδαίο διπλό με 3-2 μέσα στα Σαβάλια επί του τοπικού Ολυμπιακού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ όταν ο Τσιράκης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουτσαβίτη όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25’ όταν ο Αντωνόπουλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισαν σε χέρι του Μπελεκούκια, με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Ραυτόπουλος αξιοποίησε σέντρα του Π. Τσουκαλά και με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ηλειακό με 2-1 και στο 60’ οι νεοφώτιστοι έφτασαν στο 3-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράλλη έπειτα από ανατροπή του Π. Τσουκαλά από τον Λ. Μαρκόπουλο. Τα Σαβάλια προσπάθησαν να αντιδράσουν και αφού στο 70’ είχαν δοκάρι με τον Σταρούλια, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ρούνη στο 85’ για το τελικό 2-3. Μετά τη λήξη του ματς, ο Κολτσίδας αντίκρισε κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) για διαμαρτυρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Τσακοπιάκος, Μ. Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Ρούνης), Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος, Κολτσίδας (75΄ Σαββανίδης), Γεωργίου (75΄ Γιαννακόπουλος).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος, Μπελεκούκιας, Χατζηγιάννης, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Κουλούρης, Δ. Τσουκαλάς, Τσιράκης (55΄ Πανόπουλος), Ράλλης (62΄ λ.τρ. Κορκός), Ραυτόπουλος (80΄ Α. Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς.

Όλη η επικαιρότητα