Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Διαγόρας Βραχνεΐκων: Μπορεί την πρώτη νίκη (Σήμερα 16:00)

Με  μοναδικό στόχο  την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, και πρώτη στην ιστορία  της ομάδας σε επίπεδο Γ΄  εθνικής,  «μάχονται» σήμερα  το απόγευμα στην έδρα τους οι ερυθρόλευκοι» της  Ζαχάρως , κόντρα στον έμπειρο Διαγόρα Βραχνεΐκων, στα πλαίσια  της 3ης  αγωνιστικής  του 7ου ομίλου της  Γ΄ εθνικής.

Ένα ματς  στο οποίο η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη θα  πρέπει  να υπερβάλει  τον εαυτό της, αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα  και την πρώτη της φετινή νίκη.

Το ευχάριστο  πάντως  για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Άρη Ρουμελιώτη, είναι η επιστροφή  του Φώτη Σκοζάι,  που δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του, ενώ για τον Κολομβιανό Μάρκος Γκόμεζ παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα βρεθεί λύση με την έκδοση του δελτίου του.

Στη Ζαχάρω παράλληλα, κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στο τέλος του Οκτωβρίου.

Και  για το σημερινό ματς, η διοίκηση του Ολυμπιακού απευθύνει έκκληση στους φίλους της ομάδας και όχι  μόνο, να σπεύσουν  στο γήπεδο και να βοηθήσουν το σύλλογο, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που ήδη κάνει!

Όλη η επικαιρότητα