Γ Εθνική

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Διαβολίτσι: Nίκη αλλιώς μένει πολύ πίσω!

Στην έδρα του επιστρέφει σήμερα  μετά από τρείς  μάλιστα συνεχόμενες ήττες, ο «νεοφώτιστος» Ολυμπιακός Ζαχάρως. 

Συγκεκριμένα στα πλαίσια  της 8ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος  της Γ΄ εθνικής και τον 7ο  όμιλο αυτής , παίζει στις  3 μ.μ. με τον επίσης  «νεοφώτιστο» στην κατηγορία Α.Ο. Διαβολιτσίου, με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να ανασάνει βαθμολογικά.

Καθώς  με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πολύ δύσκολα η ομάδα του Άρη Ριυμελιώτη  θα  μπορέσει να ανακάμψει.

Όμως το συγκεκριμένο ματς δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς  το Διαβολίτσι έχει έμπειρους παίκτες , πράγμα που σημαίνει  ότι  το συγκρότημα του Άρη Ρουμελιώτη, έχει μπροστά του ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι λοιπόν στην εμπειρία , ο Ολυμπιακός Ζαχάρως θα παρατάξει… τον ενθουσιασμό και την ταχύτητά του, ώστε να φτάσει στη νίκη!  Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό  Άρη Ρουμελιώτη, να υπολογίζει πολύ τους δυο πρόσφατα νεοαποκτηθέντες, Νίκο Ρούμπο και Θύμιο Παπαδόπουλο.

Όχι όμως και τους τραυματίες Μάριο Τσίτσο και τον επίσης τραυματία Σκούρτα, ο οποίος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και στις αρχές της εβδομάδας υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Γ. Μπάδας(Πρόεδρος Ολυμπιακού): «Προπομπός εξελίξεων αν δεν κερδίσουμε»!

«Σήμερα κρίνονται όλοι στην ομάδα. Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Ζαχάρως Γιώργος Μπάδας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το παιχνίδι με το Διαβολίτσι, εκτός από κρίσιμο βαθμολογικά, μπορεί και να γίνει προπομπός εξελίξεων.

Όλη η επικαιρότητα